Justin Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 januari 2021 door Patrick Goede

'Justin Bieber bereidt zich voor op kerkelijke bediening'

Popster Justin Bieber zou plannen hebben om voor de kerk aan de slag te gaan. Dat meldt een anonieme bron volgens OK!Magazine. "Justin is gelukkiger en gezonder geweest dan ooit en hij zegt dat te danken te hebben aan de kerk, hij is het de kerk verschuldigt", aldus de bron.

"Hij wil zijn muziekcarrière niet opgeven maar heeft het idee dat er een 'hogere roeping' voor hem is", vertelt deze persoon dichtbij Justin Bieber verder. Jarenlang stond de zanger bekend als een 'enfant terrible' die veelvuldig met de autoriteiten in aanraking kwam wegens ongewenst gedrag.

Sinds een aantal jaar gaan Justin Bieber en zijn vrouw Hailey naar Hillsong Church. Ze werden daar in eerste instantie opgevangen door de in opspraak geraakte voorganger Carl Lentz, die Justin als zijn mentor beschouwde. Onlangs trouwden ze in een ceremonie die door voorganger Judah Smith geleid werd. Bieber noemt Judah één van zijn beste vrienden.


Justin Bieber
- Justin Bieber ontkent dat hij zich voorbereidt op een kerkelijke bediening: "Fake news"
- Nieuw lied Justin Bieber: "Wij geloven in God en Hij gelooft in ons"
- Justin Bieber en zijn vrouw laten zich dopen
- Hailey Bieber spreekt met Hillsong Channel over haar huwelijk met Justin Bieber en het geloof
- Hailey en Justin Bieber praten over het geloof tijdens een potje Jenga: "De vrede van Jezus is mij tot grote steun"
Meer over Justin Bieber »

Reacties

G
Heeft hij zijn gezondheid aan de kerk te danken of aan God? Hier gaat het al flink mis. En als je de 'naked pastor' als je mentor hebt, dan is het maar de vraag of dat zo goed is voor je (geestelijke) gezondheid.
c
Denk dat ie vast de eerste paar jaar het drinken inschenkt voor de kerkbezoekers. of na de dienst de kerk netjes opruimt. je moet toch ergens beginnen. Volgens mij is zo ook Kayne west begonnen die staat ook nog elke keer de broodjes te smeren voor de gasten.
J
Hebben jullie op de Instagram feed van Justin Bieber gezien dat hij zich distantieert van dit bericht". Het gaat om een fake bericht dat buiten hem om is verspreid.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events