Justin Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 januari 2019 door Jeffrey Schipper

Justin Bieber wil met nieuwe gezichtstattoo getuigen van Jezus

De Amerikaanse popzanger Justin Bieber heeft een nieuwe gezichtstattoo, waarin hij getuigt van zijn geloof, melden verschillende media. Boven zijn rechterwenkbrauw is het woord 'grace' getatoeëerd.

Tatoeëerder JonBoy (echte naam Jonathan Valena) deelde een foto van Justin Bieber op zijn Instagramaccount. JonBoy vindt het een eer om hieraan bij te dragen en vindt de religieuze tatoeages van Bieber van grote betekenis. "Ik word daardoor herinnerd aan wat mijn doel is in deze wereld." De zanger bezit inmiddels meer dan vijftig tatoeages. Een deel daarvan verwijst naar het christelijk geloof.

Zijn eerstelijk christelijke tatoeage ontstond in 2011, naar aanleiding van een Israëlreis met vader Jeremy Bieber. Die reis leidde tot een bijpassende tatoeage met de tekst 'Yeshua' (het Hebreeuwse woord voor Jezus). Een jaar later verscheen het klassieke beeld van Jezus op zijn linkerbeen. Regelmatig getuigt Bieber via social media van zijn geloof. "Ik probeer elke dag sterker op Jezus te gelijken," zei de zanger eerder in een interview.

Vorig jaar liet Bieber rondom Pasen weten dat dit feest niet gaat over een paashaas, maar over Jezus. "Pasen gaat niet over konijntjes. Het herinnert mij aan het feit dat Jezus voor mijn zonden is gestorven, opstond uit de dood en zo de dood heeft verslagen! Ik ben een kind van de allerhoogste God en Hij houdt van mij."


Justin Bieber
- Justin Bieber en verloofde Hailey Baldwin laten zich leiden door Jezus
- Justin Bieber verbaast Londenaars met worshipsong op straat
- Justin Bieber en zijn vrouw laten zich dopen
- Vrouw van Justin Bieber: "God maakt geen fouten"
- Justin Bieber en zijn vrouw Hailey hebben geen seks gehad voor het huwelijk
Meer over Justin Bieber »

Reacties

A
Volgens mij: pure zinloze dwaasheid, die tatoeages.
J
verslavend die tatoeages! making it like an Idol....

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen