Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 augustus 2020 door Jeffrey Schipper

Justin Bieber en zijn vrouw laten zich dopen

De Canadese popster Justin Bieber heeft op Instagram een foto gepost waarop te zien is hoe hij en zijn vrouw zich laten dopen, schrijft Kerknet. De doopplechtigheid in Churchome in Seattle werd geleid door de protestantse predikant Judah Smith. 

De laatste jaren komt Bieber steeds vaker openlijk voor zijn geloof uit. Dit deelt hij ook regelmatig met zijn miljoenen volgers op sociale media. Zo vertelde Bieber een paar jaar geleden wat Pasen voor hem betekent. "Pasen gaat niet over konijntjes. Het herinnert mij aan het feit dat Jezus voor mijn zonden is gestorven, opstond uit de dood en zo de dood heeft verslagen! Ik ben een kind van de allerhoogste God en Hij houdt van mij."

Ook zijn vrouw Hailey schaamt zich niet voor het Evangelie. "Wetende dat we op de vrede van Jezus mogen leunen en vertrouwen in deze tijd (tijdens de coronacrisis, red.) is een grote steun. Ook het lezen in de Bijbel", vertelde ze eerder dit jaar. Haar man bezit inmiddels meer dan vijftig tatoeages. Een deel daarvan verwijst naar het christelijk geloof.

Opvallend is dat Justin Bieber in 2014 ook is gedoopt door de bekende Hillsong-predikant Carl Lentz.


Justin Bieber
- Justin Bieber ontkent dat hij zich voorbereidt op een kerkelijke bediening: "Fake news"
- 'Justin Bieber bereidt zich voor op kerkelijke bediening'
- Nieuw lied Justin Bieber: "Wij geloven in God en Hij gelooft in ons"
- Hailey Bieber spreekt met Hillsong Channel over haar huwelijk met Justin Bieber en het geloof
- Hailey en Justin Bieber praten over het geloof tijdens een potje Jenga: "De vrede van Jezus is mij tot grote steun"
Meer over Justin Bieber »

Reacties

c
Heb zelfs ergens gelezen dat dit de 3e keer is dat hij zich heeft laten dopen zijn eerste was bij een basketbalspeler. Voor mij is hij een dwaalleraar vooral omdat hij een voorbeeldfuctie op zich neemt vooral voor jongeren. Dopen doe jij alleen voor en door Jezus Christus en niet als een show voor de wereld. Want dit is 1 grote show om christen jongeren te winnen. Het lijkt zelfs wel een strijd te worden tussen Keane West. Maar ja wie ben ik. En als ik fout zit zullen de vruchten wel zien over tiental jaren.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen