Reacties Unplanned
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 oktober 2019 door Jeffrey Schipper

Video: hoe christenen reageren op de populaire abortusfilm Unplanned

Afgelopen week was de film Unplanned voor het eerst te zien in Nederland. Abby Johnson, voormalig directeur bij een abortuskliniek, kwam tot inkeer nadat ze met eigen ogen zag hoe een abortus zich voltrekt. Hoe keken Nederlandse christenen naar de film? Het Reformatorisch Dagblad vroeg een aantal bioscoopbezoekers om een reactie.

Lees ook: Abby Buwalda is voorstander van abortus en keek de populaire christelijke film 'Unplanned': "Ik vind de film gevaarlijk".

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ik zou deze film waarschijnlijk niet trekken. Krijg dan een enorme boosheid en verdriet over mij heen. Voor mij staat dit gelijk aan het uit elkaar trekken van een alreeds geboren persoon.

Abortusartsen zijn koude moordenaars, en zeker degene die het doen voor winst. Winst maken op moord. Elke stem die abortus steunt is medeplichtig aan deze daden. Zonder bekering van deze duistere wegen zullen deze mensen het zelfde lot ondergaan in het eeuwig vuur.
Wij mensen lijken behoorlijk onbekwaam om te heersen over het tijdelijke leven. God zij dank gaan wij niet over het eeuwige leven!