albert
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

10 maart 2021 door Albert van der Heide

Porno, daar hoor je die 'progressieve' partijen nooit over

Maandag was het internationale vrouwendag. Het kon me niet ontgaan toen ik 's morgens heel even Facebook opende om mee te kijken bij de livestream van mijn vrouw.  En er wordt, maandag in het bijzonder, veel gezegd en gestreden om 'positieherstel' en 'gelijkheid van rechten' voor de vrouw. Er wordt gevochten, geschreeuwd, gehuild en gescholden. Online en offline. Er worden programma's gemaakt, regels en wetten bedacht.

Ondertussen kan iedereen met internettoegang, zichzelf de hele avond uitleven in het kijken van triljarden megabytes van de meest vrouwonvriendelijke seksuele filmpjes. Je kan met één klik terecht bij honderden webcams waar vrouwen voor een paar centen precies doen wat mannen willen. Zelfs op Netflix en dergelijke streamingsdiensten word je geconfronteerd met een hele hoop tinten grijs, films waarin dominante mannen vrouwen manipuleren en eigenlijk gewoon misbruiken.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Albert van der Heide
- Mensen worstelen met schuldvraag wanneer er iemand overlijdt
- Hugo de Jonge is niet je vijand!
- Vaccinatie, Paulus en een broodje kebab
- Jezus was geen politicus maar een Koning!
- Achter iedere relschopper zit een verhaal
Meer over Albert van der Heide »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Wat een sterk artikel zeg!
G
Als aanvulling op dit artikel is het ook zo dat God in het einde der tijden de mens aan zichzelf en hun lusten heeft overgeleverd. Dientengevolge is, ook onder invloed van de opvoeding, bij veel mensen een verknipt beeld van sexualiteit ontstaan. Hetgeen tot gevolg heeft dat veel mensen vrijwillig zich aan allerlei seksuele handelingen overgeven buiten het huwelijk. Of zichzelf zelfs vrijwillig prostitueren. We zijn er als mensheid erger aan toe dan we ons kunnen voorstellen.
J
Hoi Albert

een puike voorstelling van waartoe vrijheid zonder grenzen leidt.

Namelijk: Knechting van de mens in het mooiste geschenk dat we hebben gekregen: de herscheppingskracht in een `eindeloze` keten van nieuw menselijk leven! Hierin benaderen we via het doorgeven van onze genen bijna eeuwig leven!

Knechting door de tegenstander leidt altijd tot een verwrongen beeld van het werk van een heilig God! - Ontluisterend, onterend!

Ons lichaam is de tempel van de inwonende Heilige Geest!

Daarom: - weest heilig, want - IK BEN - heilig!

Toon meer reacties (3)