eppo
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 februari 2021 door Eppo Bruins

Een oproep aan Mark Rutte: speel geen spelletjes met ondernemers!

De draagkracht van de samenleving loopt ten einde. Het kabinet zal het geestelijk welzijn en de schade aan de economie zwaarder moeten laten meetellen in de afwegingen. We moeten leren accepteren dat het leven niet zo maakbaar is als we denken. Iedere week dat de lockdown langer duurt, zal tot gevolg hebben dat meer schadeherstel nodig is.

De eerste lockdown vorig jaar had nog wel wat spannends. Het was nieuw en allemaal deden we braaf wat ons gezegd werd: houd anderhalve meter afstand, was je handen stuk en blijf thuis als je verschijnselen hebt. En daarnaast: weinig auto’s op de weg, lekker veel ruimte in de treincoupé en een strakke, helderblauwe lucht zonder vliegtuigstrepen. En allemaal waren we wat zorgzamer naar de ander die even wat extra hulp nodig had. En ach, na een paar weken was het ook over. De winkels waren snel weer open. De stickers en pijlen op de grond hadden wel wat koddigs.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Eppo Bruins
- De zoveelste financiële bubbel: gokken met geleend geld
- Onzichtbare helden
- Is de overheid nog een schild voor kwetsbare mensen?
- In deze duistere periode moeten we beseffen dat het Licht al gewonnen heeft
- Gezinnen zijn vermorzeld door een genadeloze overheid
Meer over Eppo Bruins »

Reacties

A
Een prachtige oproep van Bruins aan Rutte. Helemaal mee eens! Nu een oproep van mij aan de CU: geen woorden maar daden graag en hou op steeds met Rutte mee te stemmen.
J
Beste Mark Rutte,

Stel CHINA aansprakelijk voor de hele heisa waar we in terecht gekomen zijn. Dien een rekening in van minstens 300 miljard euro voor (im)materiele schade.

Mijn voorstel aan de rest van Nederland is: stop ook met het kopen van producten `made in china´! Dan kunnen ondernemers weer in eigen land-regio produceren! en hebben we werk voor iedereen!

Kijk dat is een visie met toekomst die ik graag wil ondersteunen.
J
Helemaal mee eens .We willen weer sporten en niet ongezond binnen hangen .En vrienden ontmoeten .ENZ.........Haal die reclame van de tv van blijf zoveel mogelijk binnen .!!!!!
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen