segers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 januari 2021 door Redactie

Christelijke partijen steken hand in eigen boezem: "Het beleid was genadeloos"

Vorige week viel het Nederlandse kabinet vanwege de toeslagenaffaire. Dinsdag vond er een debat plaats waarin vooral premier Mark Rutte het zwaar te verduren kreeg. De christelijke partijen waren daarbij kritisch, maar staken ook de hand in eigen boezem. “Tot wie de gedupeerden zich ook wendden, ze hadden jarenlang geen schijn van kans. Het beleid was in dit opzicht genadeloos.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Politiek
- Kaag heft blokkade CU op en wil onderhandelen: "Wij zijn bereid een concessie te doen"
- Zo reageren christelijke partijen op Prinsjesdag
- Gert-Jan Segers krijgt meeste vertrouwen van Nederlandse kiezer
- Sigrid Kaag stapt na motie van afkeuring op als minister en wenst haar collega's "Gods zegen"
- CDA, ChristenUnie en GroenLinks komen met Nationaal Isolatieprogramma
Meer over Politiek »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Dat hele rondpompen van geld is waardeloos. Zorg gewoon dat het geld rechtstreeks daar terecht komt, waar het terecht moet komen. Dus bij de kinderopvang, bij de zorgverzekeraars en bij de woningbouwcorporaties. En stop met het inkomen afhankelijk maken van zorgpremie en kinderopvangtoeslag. Kies gewoon voor robuuste oplossingen, die de zwakken niet raken en op zijn slechts de rijkeren wat meer kosten.
Hulde aan Pieter Omtzigt (CDA) en Rense Leijten (SP) : (terechte kwalificatie: Nederland als bananenrepubliek) . Ook hulde aan V.d. Staaij en Segers dat ze de handen ook in eigen boezem steken. Inderdaad zonder recht/rechtstaat is de overheid een roversbende, het heeft zelfs een kind het leven gekost. De betroffen mensen hebben ook recht op ruimhartig smartegeld wat mij betreft. Zoiets mag nooit meer voorkomen.
K
Ik vind het prettig dat de CU en SGP niet op de man afspelen, zo vlak voor de verkiezingen, maar duidelijk de hand in eigen boezem steken. Daar zijn de andere partijen wat minder duidelijk in..Het leek soms op een ordinaire verkiezingsstunt en ook dat gaat over de hoofden van de betreffende mensen heen.

Toon meer reacties (3)