Willem Ouweneel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

02 december 2020 door Willem J. Ouweneel

Het coronavaccin komt eraan: reden om te juichen?

‘Het’ coronavaccin komt eraan! Hoera! Of niet? Steeds meer mensen geven te kennen dat zij nog niet goed weten of zij inderdaad wel gevaccineerd willen worden. Daarbij komen we ruwweg twee soort bezwaren tegen: medische en theologische.

De medische bezwaren houden vooral in dat (a) het (door God gegeven) natuurlijk afweersysteem zogenaamd sterk genoeg is en juist zonder inenting weerbaarder wordt. Antwoord: er sterven wereldwijd veel te veel kinderen aan ziekten die zij hadden kunnen overleven als zij ingeënt waren geweest. Trouwens: men laat zich niet alleen inenten voor zichzelf, maar juist om in de hele populatie groepsimmuniteit op te bouwen. Zonder vaccins zal men de pandemie er nooit onder krijgen. En is het waar dat kinderen bij de geboorte alles van God meekrijgen wat zij nodig hebben? Hoeveel kinderen worden er niet met geboorteafwijkingen geboren? En alle kinderen worden met het volgende ‘manco’ geboren: ze zijn niet tot nauwelijks beschermd tegen vele gevaarlijke kinderziektes!

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Vaccinatie
- Arts Alie Hoek heeft een boodschap voor complotdenkers: "Vaccinatie is een cadeau van God"
- Waarom ik als christen mijn kinderen niet heb laten vaccineren
- Kees van der Staaij: "Denk goed na over het wel of niet nemen van een vaccin"
- Deze drie keuzes moet je maken als je je laat vaccineren als christen
- Is vaccineren een gebaar van naastenliefde? Drie christenen geven antwoord
Meer over Vaccinatie »

Willem Ouweneel
- De preek van dr. Paul Visser ging viral: wat staat er nu echt in Openbaring 13?
- Coronavirus: storm in een glas water of teken van de eindtijd?
- De 'eindtijdkrant' van Jaap Dieleman: een klap voor fatsoenlijke bijbeluitleg
- Waarom de coronapaniek mij beangstigt: met een kanon wordt op een mug geschoten
- De zondagsheiliging: wat moeten we ermee?
Meer over Willem Ouweneel »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Er wordt in dit artikel niet gesproken over dit specifieke vaccin dat heel anders is dan alle andere ooit gegeven vaccins. Het gaat hier om een RNA-vaccin dat nog nooit aan mensen is gegeven. Het is een vaccin die iets aan je DNA verandert en dat is onomkeerbaar. Dat is een van de redenen dat ik dat vaccin niet zal nemen. Ethische redenen. Ik neem ook geen griepprik overigens, het is heel natuurlijk om af en toe ziek te zijn en het is veel belangrijker om gezond te leven en goed te zorgen voor je immuunsysteem.
H
"Zonder vaccins zal men de pandemie er nooit onder krijgen" Waar leidt u dit uit af? Er is nog nooit een pandemie geëindigd door vaccins. Dit gebeurde in het verleden door tijd. Het klopt dat er mensen zijn die te zwak zijn door onderliggende ziektes, ouderdom of overgewicht, maar het merendeel van de bevolking heeft nauwelijks of geen hinder van dit virus. Waarom een gezond lichaam dat voldoende weerstand heeft inenten met iets waarvan niet met zekerheid helpt? Als je al kiest voor vaccinatie, dan alleen de risicogroep. Zonder dwang.
In feite is het geen vaccin, maar genetische modificatie. Zie uitleg in O.A. deze video: https://youtu.be/841w-vLIeaU?t=1327

Daarbij komt dat het tot begin 2023 een experimenteel vaccin is. Volgens de code van Neurenberg mag dit niet toegediend worden zonder toestemming. Maar nu gaan ze toestemming forceren. Er zijn wereldwijd genoeg wetenschappers die waarschuwen, maar die krijgen geen podium. Dat zijn complot-gekkies. Wordt vervolgd.
Toon meer reacties (61)