Martin Koornstra
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

31 mei 2020 door Jeffrey Schipper

Een genezingsdienst in coronatijd: "Voor God is op afstand genezen geen enkel probleem"

Zieken de handen opleggen. Dat is wat er ieder jaar gebeurt in de genezingsdienst van de Opwekkingsconferentie. Door corona is het dit jaar niet mogelijk. “Maar voor God is op afstand genezen geen enkel probleem”, aldus Kees Goedhart. Samen met David de Vos en Martin Koornstra leidde hij vanavond de genezingsdienst. Op afstand bad het trio voor tientallen zieke mensen die vanachter hun beeldscherm de gebeden in ontvangst namen.

“Hoe groot de nood ook is, ook al is er een sprankje van geloof, de weg naar herstel is open”, begint De Vos zijn boodschap. “We zijn niet de grootste geloofshelden.” Voorafgaand aan zijn overdenking werd door Opwekking een video getoond waarop te zien is hoe De Vos een genezingsdienst in Afrika leidt. “Je zou denken dat ik een man van geloof ben, als je dat ziet. Maar ook zit vol met twijfel, onzekerheid, angst en ongeloof. Waarom? Gewoon omdat ik mens ben. En toch is dit voor God geen reden om niets te doen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Opwekking 2020
- Jurjen ten Brinke vergelijkt de Heilige Geest met Olympisch vuur: "Vuur steek je niet in je broekzak"
- Hans Maat opende Opwekking 2020: "Het wordt tijd dat de Heilige Geest onze kerken onder krachtstroom zet"
- Otto de Bruijne:"Als de sfeer van 15,000 mensen wegvalt, waar gaat het dan bij jou om?"
- Nelinda Troost vraagt zich af hoe we in coronatijd een krachtige kerk zijn: "Het kerkgebouw is dicht, maar de Kerk is open"
Meer over Opwekking 2020 »

Reacties

P
En Petrus zeide ; Zilver en goud heb ik niet, maar hetgeen ik heb, dat geve ik u ; in de Naam van Jezus Christus, sta op en wandel. Dit was de genezing van de kreupele in Handelingen 3. Genezing vanuit de kinderen Gods behoeft niet altijd een gebeds genezing te zijn maar het komt er op neer hebben wij het geloof en de gave om dit te doen in de Naam van Jezus.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen