Jan van den Bosch
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 mei 2020 door Patrick Simons

Jan van den Bosch "uitzonderlijk blij" na goed nieuws vanuit Frankrijk: "Ik heb de crisis echt op zijn allerhardst meegemaakt"

Goed nieuws voor iedereen die deze zomer nog van de zon in Frankrijk wil genieten. De Franse regering wil namelijk vanaf 15 juni de Europese binnengrenzen weer openen, zo maakte Edouard Philippe donderdag bekend. Jan van den Bosch, eigenaar van Beter Uit vakantiepark La Draille in de Dordogne, reageert “uitzonderlijk blij” op dit nieuws. CIP.nl vroeg hem om een reactie en sprak met hem over hoe hij de coronacrisis beleeft. “Ik heb de crisis op zijn allerhardst meegemaakt. Maar met mijn God spring ik over een muur, of in dit geval: over de grenzen.”

Nadat de Franse premier donderdag versoepeling van de maatregelen bekend maakte, zal er een groot gejuich zijn opgegaan bij iedereen die La Draille lief is. Want ondanks de grote onzekerheid, bleef iedereen vertrouwen houden, zo vertelt Van den Bosch. “Ik vind het vooral prachtig voor onze vele honderden gezinnen die geboekt hebben voor deze zomer. Het is fantastisch dat het overgrote merendeel niet heeft geannuleerd. Ik ben dan ook uitzonderlijk blij dat we deze zomer ons motto weer inhoud kunnen geven: samen beleven, samen geloven en samen op vakantie! Ik ben ook ontzettend dankbaar dat we deze zomer ook weer mooie en bijzondere diensten kunnen organiseren met voorgangers als Orlando Bottenbley en Jurjen ten Brinke, dat we het mooie tienerwerk weer op kunnen starten en dat gezinnen samen kunnen genieten van de Franse zon.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

M
Goed om te lezen. Veel succes en zegen!
A
Een miljonair kan wel wat hebben. En krijgt ook gratis reclame via CIP.
J
Nou, met een pandemie als deze, ben je gauw door je miljoenen heen. En ik hoop dat het goed zal aflopen voor het bedrijf van Jan, want er zijn ook veel medewerkers aan verbonden. Heb altijd met veel plezier op la Draille doorgebracht en hoop dat dit jaar DV weer te doen.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.