martin en gor
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

26 juli 2019 door Patrick Simons

Wat als een uitgesproken genezing niet blijkt te kloppen?

God is een God van wonderen. Niet alleen in de tijd van de Bijbel, maar ook vandaag de dag komen genezingen nog steeds voor. Artsen staan daar echter vaak sceptisch tegenover. Martin Koornstra schreef er samen met Gor Khatchikyan, arts van beroep, een bijzonder boek over: 'Genees de zieken'. Er komen in het boek tal van relevante vragen voorbij over God en ziekte met soms verrassende antwoorden. Is het bijvoorbeeld wel eens gebeurd dat iemand niet geneest? En hoe dealen ze daarmee?  CIP.nl publiceert enkele van deze vragen en antwoorden. In het boek zelf zijn alle vragen en antwoorden met betrekking tot dit onderwerp te vinden. 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Gebedsgenezing in Nederland
- Waarom je voorzichtig moet zijn om je door onbekende christenen de handen op te laten leggen tijdens een genezingsdienst
- Waarom God slechts een heel klein percentage zieke christenen in Nederland geneest
- Waarom een genezingsdienst bezoeken je bijna altijd een 'hoop' kost
- Waarom ik deze serie over gebedsgenezing geschreven heb
- Marc Joshua bidt op straat voor zieken: "God heeft mij deze gave gegeven"
Meer over Gebedsgenezing in Nederland »

Klik hier om het boek 'Genees de zieken' te bestellen

Reacties

Ik zie dat er niet is gereageerd op dit artikel.Het onderwerp ligt zeer gevoelig. Toch durf ik te reageren op het verleden en mijn ervaringen in de (Volle) Evangelische wereld. Ik heb het voorbij zien komen en het was goed als het uit Amerika kwam volgens velen! Nu, dat was het vaak niet. Luid geschreeuw en gestamp van voeten en de genezing uitschreeuwen. Mensen uit een rolstoel trekken en weer laten zakken omdat het niets uithaalde. Ik vond het weerzinwekkend. Ben ik tegen genezing? nee totaal niet en geloof er in. (zie vervolg)
Maar het geheim is dat je het totaal aan God geeft en er geen zaak voor jezelf van maakt. Hij is de Geneesheer en gebruikt ons als Zijn lichaam. Ik ben niet bang om te bidden voor genezing, maar probeer wel de vrede in mijn hart te voelen en de geestelijke vrijheid om het te doen. Bidden in alle eenvoud met een verwachting van wat Hij wil doen. Geen opsmuk maar eenvoudig gebed. Aan Hem de eer van alle dingen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.