Jan Kloosterman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 november 2021 door Redactie

Wordt de coronapas verplicht op de werkvloer? RMU-voorman Jan Kloosterman reageert

De coronapas wordt op meer plekken verplicht, maar nog niet op de werkvloer. RMU-voorman Jan Kloosterman is bang dat dit wel vrij snel gaat gebeuren, zo laat hij weten in het Family7-programma Uitgelicht!. Toch zegt ook het kabinet dat ze de tweedeling wil voorkomen. Voorganger Joël Boertjens vindt het belangrijk dat christenen met elkaar in gesprek blijven en dat mensen hun ogen gericht houden op Jezus.

Klik hier om het gesprek terug te kijken en klik hier voor meer video's van Family7:

Abonneer je op de YouTube-pagina van Family7

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

De Jonge is steeds ongeloofwaardiger aan het worden; hij gaat steeds verder van eerdere beloftes vandaan. Ongevaccineerden zouden niet worden gebannen. Inmiddels is het zelfs de vraag hoelang en óf je je baan nog

(betaald) houdt. Daarbij bewandeld hij een een gevaarlijk en verwerpelijk pad. De tweedeling wordt scherp.
Ook Jinek stelt de vraag die wellicht meerdere mensen stellen. „Als het nu de derde is, wordt het dan een vierde, vijfde en een zesde?”

Volgens de Pfizer-topman is dat niet te voorspellen. „Het is het eerste vaccin tegen een coronavirus. We zijn continu aan het leren hoe het immuunsysteem reageert op een vaccin. Ik kan wel zeggen ‘er komt geen vierde prik’, maar eigenlijk weten we dat niet.”Het is overduidelijk; Pfizer weet niet waar het ophoudt, en wat de gevolgen zijn. Waar is het Europees hof? !!!

H
1) Roken is ongezond, dat weten we al erg lang. Vroeger had je daarvoor ook een rokers en een niet rokers gedeelte. Vaste plekken in de restaurants en op het werk kwam je er samen wel uit. Dan kwam het er toch wel min of meer op neer dat rokers en niet rokers elkaar opzochten. Zo zou je toch ook de gevaccineerden en niet gevaccineerden ieder hun eigen ruimte kunnen geven.
Toon meer antwoorden (2)