Jan Hoek
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 november 2021 door Jeffrey Schipper

Prof. dr. Jan Hoek bespreekt merkteken van het beest en Openbaring 13 in CIP Podcast

Openbaring 13 en het teken van het beest waren vorige maand onder veel christenen in Nederland het gesprek van de dag. Aanleiding was de veel bekeken 'eindtijdpreek' van ds. Paul Visser. Naar aanleiding van de actualiteit bespreekt CIP.nl Openbaring 13 volgende week dinsdag in de CIP Podcast met prof. dr. Jan Hoek.

In de podcast bespreekt de theoloog een aantal gedeelten uit Openbaring 13. Hij neemt de luisteraar mee naar de context van die tijd en licht toe hoe je Openbaring zou moeten lezen. Ook geeft hij antwoord op de vraag of er verbanden gelegd kunnen worden met de coronacrisis en wat Openbaring 13 tot ons te zeggen heeft. In de podcast worden ook vragen van CIP-lezers over Openbaring 13 en het teken van het beest beantwoordt. Heb je een vraag aan prof. dr. Hoek? Stuur dan een e-mail naar de CIP-redactie.

Lees ook: dr. Wim Dekker: "Jammer dat eindtijdpreek Paul Visser een eigen leven leidt".


CIP Podcast
- Martin Koornstra legt uit waarom hij een open brief tegen polarisatie ondertekende
- Gaat Openbaring 13 over de tijd waarin we nu leven? Jan Hoek antwoordt
- Zijn evangelisch-charismatische christenen vatbaar voor complotdenken? Martin Koornstra antwoordt
- Coronaregels om ongevaccineerden onder druk te zetten: goed idee? - CIP Podcast
- Gesprek over The Great Reset komt op gang: goed nieuws? - CIP Podcast
Meer over CIP Podcast »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
T was niet Paulus maar Johannes die de visioenen kreeg en opschreef.
W
Het ziet er steeds helderder uit dat we in de eindtijd zijn gekomen en dan spreekt dit deel van de bijbel mij erg aan om Paulus in dit tijd iets van een visioen moest schrijven over een draak uit de zee met 2 koppen. Nu zie ik deze twee koppen en de zee om aan te geven de opkomst van de chinese dictator waarbij de twee koppen staan voor de persoon daar aan de macht (XI) maar ook de chinese organisatie (NV) die met de wereld spreekt. In die tijd kende men nog geen juridische eenheden zoals de NV.. Het opko-pende rijke chinese rijk.
N
Walter als je 80 jaar terug had gekeken ,dan had je Duitsland en Japan aangewezen als de 2 koppen uit de zee(Japan op een eiland) .Dus iedere tijd heeft zijn eindtijd duiders,maar alleen de Vader weet wanneer de tijd echt gekomen is
Toon meer reacties (2)