Priester
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 juli 2021 door Patrick Goede

Priester aangevallen met fles tijdens gebed in kathedraal van Edinburgh

In Edinburgh is een priester van 35 aangevallen met een fles. De priester zat stil te bidden toen hij werd benaderd door een man. De man vroeg hem of hij de priester was en toen hij daar bevestigend op antwoordde stapte de man naar voren om hem op het hoofd te slaan met de fles. "De fles viel stuk op de grond maar de man bleef de fles daarop als wapen gebruiken", laat de kerk in een statement weten volgens de Christian Post.

"De priester kon de man van zich afhouden met een stoel waarna de man de kathedraal uitrende", vertelt het statement verder. De priester hield geen bijzondere verwondingen aan het voorval over. De politie heeft bevestigd dat ze inderdaad een melding binnengekregen hebben van een geweldadige aanval in de kathedraal op een 35-jarige man. 

Een woordvoerder van de politie laat weten: "Agenten zijn op de melding af gegaan en het slachtoffer had geen medische behandeling nodig. Er vindt op dit moment onderzoek plaatst naar de omstandigheden ten tijde van de aanval. Iedereen die informatie heeft over het incident wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van Schotland."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen