Gert-Jan Segers en Kees van der Staaij
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 juni 2021 door Jeffrey Schipper

Motie van SGP en CU over eenzijdige anti-Israëlresoluties aangenomen

'Goed nieuws! Zojuist is deze motie aangenomen in de Tweede Kamer. Nederland moet zich niet van stemming onthouden, maar duidelijk tegen eenzijdige anti-Israëlresoluties van de VN stemmen', meldt SGP-leider Kees van der Staaij via Twitter. De motie diende hij mede namens Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Raymond de Roon (PVV) in.

Al jarenlang stoort de SGP zich aan eenzijdige 'anti-Israëlresoluties' die de VN aanneemt, met steun van Nederland. In onderstaande video wijst SGP-leider Kees van der Staaij tijdens een debat met demissionair minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Zaken) "op een buitengewoon ongebalanceerde resolutie" over Israël met "een halfhartige onthouding" van Nederland.

Van der Staaij wijst al langer op de in zijn ogen 'anti-Israëlhouding' van de VN-mensenrechtenraad. Eerder zei hij hierover: “Je ziet dat de mensenrechtenraad erg vooringenomen is als het gaat om Israël. Dat is extra schrijnend als je ziet dat het democratische Israël wordt aangevallen door landen waar democratie en mensenrechten vertrapt worden. Daarom wil ik dat Nederland zich hier ook op bezint. Een mensenrechtenraad die vol zit met mensenrechtenschenders schaadt de zaak van de mensenrechten meer dan dat die iets goeds oplevert.”

Eerder dit jaar stelde voormalig ChristenUnie-Kamerlid Eppo Bruins dat de Nederlandse regering zich volgens hem schuldig maakt aan het discrimineren van Israël. "Rationeel is het niet te verklaren en voor mij betekent dit dat er sprake is van een geestelijke strijd. Israëlhaat staat vaak gelijk aan het tegenwerken van de God van Israël." Lees ook: ChristenUnie-Kamerlid wijst op discriminatie Israël: "Er is een geestelijke strijd gaande".

Lees ook: Dit vinden de politieke partijen over Israël en antisemitisme.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

T
Lof voor v.d.Staaij ! Kees v.d Staaij heeft antisemiet Sigrid Kaag de les gelezen en haar leugens ontmanteld. Denk niet dat Kaag tot inkeer is gekomen, integendeel vastberaden zal zij het volk van haar man zoveel mogelijk blijven steunen met miljoenen euro"s van de nederlandse en europese belastingbetaler. Kees v.d Staaij moet de geldstromen van Kaag naar z.g.n humanitaire instellingen heel goed monitoren. Sigried Kaag is heel goed ingelicht en weet als geen ander welke slinkse wegen zij moet bewandelen.
W
Tijd voor de Christelijke politiek om in het offensief te gaan tegen dit soort globalistische politieke waanzin. De Heer heeft een Gideon in de Nederlands politiek gevonden. Richteren 7:15-21
Goed zo Kees, volhouden, doorzie al die mooie woorden en ontmasker deze vrouw tot eer van onze Heer.
Toon meer reacties (1)