Moslim
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 mei 2021 door Patrick Goede

Ex-moslim vond vergeving bij Jezus na tienerzwangerschap en abortus

Aisha werd geboren in Jordanië. Ze werd verbaal mishandeld door haar vader. Toen ze naar de Verenigde Staten verhuisde zocht ze daar wanhopig naar liefde, het resulteerde in een zwangerschap op haar 17e. Haar vader zou haar kunnen doden uit eerwraak dus besloot ze abortus te plegen. "Mijn zonden waren onvergeeflijk. Ik dacht dat Allah mij haatte", vertelt Aisha aan CBN News. 

Op een dag smeekte en schreeuwde ze het uit naar Allah om toch genade te ontvangen. Toen hoorde ze een stem hardop zeggen: 'Jezus'. Daarna besloot ze tot Jezus te bidden om te vragen of Hij zich aan haar wilde openbaren. "Toen ervoer ik voor het eerst in mijn leven een gevoel van vrede", zegt Aisha.

Ze kwam erachter dat Jezus vol liefde en genade was richting vrouwen. Ze las over de bloedvloeiende vrouw en de Samaritaanse vrouw bij de waterput. "Ik zag Jezus vrouwen tegemoet treden met een zekere vriendelijkheid. Jezus noemde de bloedvloeiende vrouw 'dochter', dat was schitterend om te lezen voor mij. Want in de islam hebben ze niet zo'n hoge pet op van vrouwen", aldus Aisha.

Toen jaren later haar vader op sterven lag, kreeg ze het idee dat de Heilige Geest haar ervan overtuigde om hem op te bellen. "Ik wilde Christus met hem delen. Ik bad over de telefoon voor hem. Ik vroeg of hij Jezus aan wilde nemen als zijn Heer en Heiland. En hij deed dat. Ik was geschokt. Als hij uit de dood was opgestaan was dat nog geloofwaardiger voor mij geweest want hij hield helemaal niet van Jezus."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Zeer bemoedigend dit getuigenis. Erg mooi. Dank je Aisha en Gods zegen toegewenst. Jezus houdt van ons; Zijn goedertierenheid is onnoemlijk groot.