Maria Grandia overschrijfbijbel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

09 februari 2021 door Redactie

Marianne Grandia: "Ik dacht: 'Waarom zou ik de Bijbel overschrijven?'"

Toen Marianne Grandia hoorde over de Overschrijfbijbel dacht ze: "Waarom zou ik de Bijbel overschrijven?!" Uiteindelijk besloot ze de nieuwe manier van Bijbelstudie een kans te geven. Enthousiast vertelt ze over wat ze leerde van het overschrijven van de Psalmen en evangeliën. "Het is een soort schatgraven", aldus Grandia in de video van Royal Jongbloed.

In de onderstaande video verteldt Marianne Grandia wat zij leerde uit de Overschrijfbijbel.

Ben jij al begonnen met het overschrijven van de Bijbel? De Overschrijfbijbel van de Psalmen en de Evangeliën is al beschikbaar. Daarnaast kan je Prediker en Spreuken alvast reserveren voor het nieuwe boek in april 2021 in de verkoop gaat.


Piet van Midden en de Bijbel
- Volgens ds. Piet van Midden wordt de gelijkenis van de verloren zoon vaak verkeerd uitgelegd: “Het is een vreselijke boef en hij blijft ook een boef”
- Dominee Piet van Midden is 'veroordeeld' tot geloven: "Ik heb serieus geprobeerd ermee te stoppen"
- Dominee Piet van Midden hekelt gemakzucht predikanten: “Ik krijg soms maagzuur als ik hoor hoe sommigen met Bijbelteksten omgaan”
- Dominee Piet van Midden ziet Bijbelteksten die elkaar tegenspreken: "Bijbel is niet bedoeld om alles exact te laten kloppen"
- Dominee Piet van Midden vindt Openbaring één van de meest toegankelijke Bijbelboeken: "De Bijbel eindigt zoals het ook begon"
Meer over Piet van Midden en de Bijbel »

Reacties

T
‘En nu, schrijf voor u dit lied op en leer het de Israëlieten; leg het hun in de mond, opdat dit lied voor Mij een getuige is tegen de Israëlieten.’

??Deuteronomium? ?31:19? ?HSV??

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen