zuiver zwanger
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

21 januari 2020 door Uitgeverij Gideon

Doe mee aan de nieuwe challenge: zuiver zwanger

Ja, je leest het goed! Er komt een nieuwe challenge… en dit keer voor een heel specifieke groep: zwangeren!

Een aantal maanden geleden verscheen er een nieuw boek: Zuiver Zwanger. In dit boek combineert Rianne Versteeg op een heel mooie manier de wijsheden van deskundigen en haar eigen ervaringen met de waarheden uit het Woord van God.

Ben jij zwanger en wil je bemoedigingen ontvangen? Dan is deze challenge zeker iets voor jou. Je kunt elke werkdag in de maand februari een mail toegestuurd krijgen met informatie over hoe je God meer kunt betrekken bij je zwangerschap en bevalling en wat de Bijbel over deze onderwerpen zegt. De mails zijn geschreven door Rianne, deels gebaseerd op het boek en aangevuld met nieuwe informatie.

De wereld waarin we leven is niet perfect en wijzelf zijn dat ook niet, maar je kunt als vrouw de keuze maken om zwanger te zijn en moeder te worden mét God. Dat geeft blijdschap en vertrouwen - en beide zijn onmisbaar voor een fijne zwangerschap en bevalling.

Heb je interesse? Meld je dan hier aan.

Het is ons gebed en verlangen dat jij als zwangere weet dat jij je in alles door Hem kunt laten leiden en dat Hij met je is. Elke dag, elk uur, elke minuut, van seconde tot seconde…
Hij kent je en Hij is je Maker. Hij wil jouw leven vruchtbaar laten zijn en je zegenen.

Alles is uit Hem ontstaan, alles is door Hem geschapen, alles heeft in Hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid - Romeinen 11:36

Doe mee aan de nieuwe challenge zuiver zwanger

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!