albert
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 januari 2020 door Albert van der Heide

Albert van der Heide: profetisch woord voor 2020

We zijn net begonnen aan het nieuwe jaar en dus lezen we veel wensen en verwachtingen voor het komende jaar. Ook veel christenen hebben hoge verwachtingen van 2020. Albert van der Heide gelooft bijvoorbeeld dat 2020 een jaar van ‘zichtbaar worden’ is. Hij omschrijft het in onderstaande blog als een ‘Hooglied 2’ jaar. Die blog plaatste hij op Facebook.

Je (her)kent de stem, de roep, van de Koning al, je weet diep in je hart wat Hij van je vraagt, maar ergens blijft het nog steken. Zoals in Hooglied 2:9 zo opmerkelijk is dat er staat dat Hij ‘achter onze muur’ ‘kijkend door de vensters’ en ‘speurend door de spijlen’ op zoek is naar jou en mij.

‘Mijn Liefste lijkt op een gazelle of het jong van een hert. Zie, Hij staat achter onze muur, kijkend door de vensters, speurend door de spijlen. Mijn Liefste antwoordt en zegt tegen mij: Sta op, Mijn vriendin, Mijn allermooiste, en kom! Want zie, de winter is voorbij. De regen tijd is over, helemaal voorbijgegaan.’ Hooglied 2:9-11

In 2020 wil God dat voorgoed doorbreken. Hij wil jou definitief te voorschijn halen als Zijn zoon of dochter. Hij wil je tonen in en aan deze wereld, om daarmee Zichzelf te tonen. Hij wil je achter de spijlen van je gevangenis van angst weghalen. En de muur van schaamte die je hebt opgetrokken haalt Hij neer met kracht en liefde. Het venster wordt een deur en jij mag tevoorschijn komen. Helemaal zoals je bent. Imperfect in van alles, maar volledig Perfect in Zijn ogen.

2020 zal een jaar worden waarin veel ‘sluimerende’ en ‘aarzelende’ christenen gaan staan. Zichtbaar worden, een geluid gaan horen en gerechtigheid gaan brengen in hun omgeving. Er zal echt een beweging van God zijn, die meewerkt op heel veel plaatsen om christen wakker te schudden. Om ze op te laten staan in moed en kracht. God zal gelovigen gaan bezoeken met dromen en visie in hun hart uitstorten.

Dit zal Nederland het komende jaar voorgoed gaan veranderen. Het geluid van Gods wil zal veel meer gehoord worden. Er zal een honger komen naar de wijsheid van de Hemel.

2020 zal daarom ook veel discussie en debat opleveren. Beschuldigingen ook, framing om Gods waarheid weg te zetten als intolerantie. Maar liefde is altijd intolerant. Juist waar Gods wil zichtbaar wordt door ons heen zal de weerstand toenemen. Die druk echter zal de impact ook laten toenemen.

Ik zet helderheid vrij over je denken en scherpe focus in je doen. 2020 is een jaar waarin elke stap die jij naar buiten doet, als een steen zal zijn in de vijver van je invloedssfeer. En je invloedssfeer zal vergroot worden.

Lauwheid en lafheid zullen afvallen en passie en moed zal als een mantel worden aangedaan.

Ontwaak, Sta op, Schud het stof af en Leef!

We wensen jullie allemaal een onvergetelijk, krachtig, liefdevol, avontuurlijk en zichtbaar 2020.

Error: could not load events

Reacties

N
Een jaar wachten en dan weten we of Mathijs een echte of een valse profeet is ,mocht dat laatste het geval blijken te zijn ,dan kunnen we de overgebleven oliebollen gebruiken om hem daarmee te "stenigen"
N
O ,nu vergis ik me ,het is Albert van der Heide ,die hier een profetie uitspreekt, sorry Mathijs
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.