goedheid
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

28 november 2019 door Patrick Simons

Goedheid bestaat nog! Je houdt het niet droog bij deze emotionele beelden: "God doet iedere dag wonderen"

Zie het maar eens droog te houden bij het bekijken van deze indrukwekkende beelden. De hoofdpersoon zelf lukt het in ieder geval niet. Wanneer Vicky een ongelooflijk geschenk krijgt kan ze alleen maar huilen, de gulle gever danken én God prijzen!

Het filmpje gaat over Vicky, een medewerkster van McDonalds die een zware tijd achter de rug heeft. Ze heeft moeite om rond te komen met het geld dat ze heeft en recent is ook nog eens haar auto kapot gegaan. Een vaste klant, die zegt iedere dag weer vrolijk van haar te worden, kon het niet aanzien en besloot om in actie te komen. Hij heeft een andere auto voor haar geregeld en filmt het moment waarop hij haar dat vertelt en de auto laat zien. Wat volgt is een intens dankbare vrouw.

Het meest bijzondere is misschien nog wel dat ze niet alleen de man dankbaar is, maar direct ook haar dankbaarheid aan God toont. "Toen ik net pauze had, heb ik een vriendin van kerk gebeld", vertelt ze de gulle gever. "Zij zei dat God wonderen kan doen." "Dat doet Hij iedere dag", reageert de man. "En Hij doet er nu weer één", stamelt Vicky in tranen."

"God zegent jullie", zegt de vrouw niet veel later tegen de man en zijn zoon, van wie de auto geweest is. De man reageert: "Jij bent een zegen voor mij. Je bezorgt me een glimlach, iedere keer dat ik hier langskom."

Reacties

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen