Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

08 november 2019 door CAMA-zending

CAMA-zendeling Anne-Marie door gebed genezen

Het was in Maleisië toen Anne-Marie er achter kwam dat ze genezen was van hartklachten. Na gebed van de voorganger van Anne-Marie, CAMA-zendeling op Sulawesi in Indonesië, bevestigde de cardioloog dat Anne-Marie genezen is. 'Wat een wonder!', stelt CAMA Zending op haar website.

Anne-Marie had al langer last van moeheid en wegvallen. Na een volledige gezondheidscheck kwam de arts in Indonesië er achter dat er iets mis was met haar hart. Uit zowel de hartecho en ECG concludeert de arts in Indonesië dat de hartklep van Anne-Marie scheef zit. Ook andere tests geven afwijkende resultaten aan. Nader onderzoek is wenselijk.

Aangezien de gezondheidszorg in Indonesië minder ontwikkeld is dan in Nederland is het advies om voor verder onderzoek naar Maleisië te gaan. Daar zijn de artsen professioneler en is ook de hygiëne beter. Nadat ze vlak voor vertrek bid met een moslim meisje hoort ze een stem: “Je taak is hier nog niet voorbij Anne-Marie, je krijgt nog tijd!”. Ze ervaart meteen een diepe rust.

Hoewel veel mensen ongerust zijn, ervaart Anne-Marie Gods nabijheid. Ze nodigt de voorganger uit en samen met haar man Peter wordt er voor haar gebeden. Ze begint te trillen en zweten en ervaart sterk Gods genezende hand.

Na vijf dagen kon Anne-Marie al terecht bij de cardioloog in een ziekenhuis in Maleisië. Aangekomen in het ziekenhuis wordt ze intensief onderzocht door de arts. Hij concludeert na het onderzoek dat er niets te zien is van een scheve hartklep, hoewel de cardioloog in Indonesië hier duidelijk bewijs voor had. Ook andere testen zijn goed. Het enige dat ze vinden is een klein knikje in een vaatje.

Anne-Marie vertelt dat ze dankbaar is voor Gods genezende hand. Ze is dankbaar dat ze met Gods missie voor Sulawesi verder kan gaan. Samen met haar man Peter mogen ze het Evangelie brengen op een plek waar veel duisternis is. “Zonder gebed was deze medische uitslag niet ontstaan en zonder jullie gebeden komen we niet verder”, schrijft Anne-Marie.

Lees hier meer over het werk van CAMA Zending

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.