brunson
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

21 oktober 2019 door Patrick Simons

Bekijk dit indrukwekkende gebed van dominee Andrew Brunson met president Trump

Dominee Andrew Brunson zat geruime tijd vast in de gevangenis in Turkije. De Amerikaanse predikant is inmiddels veilig thuis maar maakte genoeg mee in de gevangenis. Zo kwam hij in geloofscrisis terecht en kreeg hij droom die op dit moment uit lijkt te komen. Afgelopen week mocht hij voor president Trump bidden.

Het is in de Verenigde Staten een gewoonte dat er regelmatig in het openbaar voor en met de president wordt gebeden. Bij president Trump lijkt dit meer dan ooit te gebeuren. Brunson bad of de president gezegend mag worden met de geest van Jezus en vroeg of God hem wijsheid en kracht wilde geven. Ook vroeg hij in zijn gebed of de president zijn oordeel niet wilde laten afhangen van wat hij met zijn ogen ziet of met zijn oren hoort, maar dat hij zich laat leiden door God als gids.

De predikant vroeg in zijn gebed om bovennatuurlijk onderscheidingsvermogen voor de president. "Zodag hij weet wie betrouwbaar is en wie niet. Breng alle bedrog en intriges aan het licht en leg de plannen bloot van degenen die president Trump en deze natie willen beschadigen. In naam van Jezus wijs ik alle stemmen af die niet van U vandaan komen Vader", bad Brunson. "Mogen Uw waarheid en Uw vrede het Witte Huis omringen en hier regeren. Vader, ik zie dat u een zacht hart heeft voor president Trump. Breng hem dichtbij U."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.