Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

17 oktober 2019 door Patrick Goede

Ontroerende video: 6-jarige met hersenverlamming zet eerste stapjes

De zesjarige Love Johnson heeft vele mensen ontroerd en geïnspireerd. Het meisje heeft vanwege een hersenverlamming nooit zelfstandig kunnen lopen en moest zich altijd met een rollator of rolstoel voortbewegen. Maar ze besloot het toch te proberen en haar moeder moest het filmen. In het filmpje is te zien dat Love ontzettend blij is met haar eigen prestatie. 

Te zien is dat Love voorzichtig door de kamer schuifelt, vergezeld door haar enthousiaste broertje. Voor haar moeder is ze absoluut een held. "Ik keek op dezelfde manier naar jou als toen je geboren werd. Het voelde als een droom die uitkomt. Mijn hart ging als een gek tekeer. Ik wist dat een nieuw hoofdstuk begonnen was. Mijn held is niet iemand ouder dan ik, het is mijn zesjarige prinses.", aldus moeder Lovely Johnson.

De video van het meisje is inmiddels 2,9 miljoen keer bekeken en 60.000 keer gedeeld. Love zelf reageerde op haar prestatie volgens Faithwire met de woorden: "Nu kan ik net als de andere kinderen lopen". Bekijk hieronder de ontroerende prestatie van Love Johnson.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.