Nieuws

02 september 2019 door Patrick Goede

Kanye West leidt christelijke samenkomst en Brad Pitt is van de partij

Kanye West lijkt zich meer en meer te richten op zijn rol als voorganger van een christelijke gemeenschap. Zijn vrouw Kim Kardashian toonde gisteren op Twitter een filmpje van een samenkomst die door West gehouden werd. In het filmpje is te zien hoe een grote menigte "Glorie, glorie, halleluja, Heilige Geest wij roepen U aan, U bent onze redding en de Rots waarop wij staan" zingt.

Afgelopen donderdag liet Kim Kardashian West haar 147 miljoen volgers op Instagram al weten dat het nieuwe album van de bekende rapper "Jesus is King" gaat heten en vol komt te staan met christelijke titels als Selah, God is, Baptized, Through the valley en Sweet Jesus. Het vorige album van Kanye West uit 2016 zou oorspronkelijk So help me God gaan heten en was volgens Kanye ook een gospealbum. Maar deze titel werd uiteindelijk nog veranderd in The Life of Pablo. Dit album bevatte ook christelijke referenties maar daarnaast ook veel scheldwoorden, een slag om de arm wat betreft de inhoud lijkt dus op zijn plaats.

View this post on Instagram

Ook Brad Pitt was gisteren aanwezig bij de christelijke samenkomst van de rapper. Via opnieuw een bericht op social media zien we hoe hij er een kort onderhoud heeft met Kanye West. De Sunday Services hebben een lage drempel en Pitt zou al eerder aanwezig zijn geweest net als andere beroemdheden, melden De Telegraaf en RTL nieuws. Opvallend genoeg zonder noemenswaardig lastig gevallen te zijn.

View this post on Instagram

Kanye West and Brad Pitt 🥰 @dcapofficial

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Reacties

j
In de Bijbel staat ook dat je aan de vruchten de boom herkent.

Een goede boom kan geen slechte vrucht dragen.

Kijk naar iemands leven .Komt dat overeen met zijn of haar woorden?De schapen kennen Jezus maar kent Jezus deze schapen ook. Als je naar de vruchten van deze mensen kijkt en de verdorvenheid die ze de wereld inbrengen dan kunnen ze onmogelijk wederboren zijn. Het is een andere Jezus die zij aanbidden en verkondigen. Want je kan niet hetzelfde blijven als je bekeerd bent, je verandert en dat is bij hen niet te zien.
G
Oordeelt niet, opdat je niet zelf...

Ik neem aan dat je hetzelfde oordeelt over een David en een Salomo. Hun levenswandel heeft hier en daar er misschien wel wat van weg.
Toon meer antwoorden (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!