Jarrett

Nieuws

25 juli 2019 door CBN News

Chandra Jarrett onderging twee abortussen en toonde berouw tegenover God

Toen de Amerikaanse Chandra Jarrett 25 jaar geleden twee abortussen onderging, wist ze dat het niet Bijbels was om de abortussen te ondergaan. Ze vertelt bij PrayerLink van CBN News dat haar leven echter heel ingewikkeld was en ze het niet zag zitten om het kind in haar relatie te laten opgroeien. Twee jaar later onderging ze nog een abortus. Ze stopte het weg, probeerde door te gaan. Maar pas na 16 jaar zag ze de abortussen onder ogen.

"Ik was getrouwd met mijn man en hij had een affaire. In een poging om wraak te nemen had ik ook een affaire en werd ik zwanger door de andere man. Hoewel ik de Bijbel kende en opgroeide in de kerk, kon ik dat gewicht niet dragen. Ik besloot een abortus te ondergaan."

Hoewel Jarrett hard probeerde om door te gaan, werd ze ziek en depressief. Ze wilde het niemand vertellen. "De Heilige Geest begon echter in 2010 in mij te roeren. Ik ging naar een na-abortus groep en daar sprak Hij tot mij. Ik voelde dat er drie onderwerpen in mijn leven met de abortus verbonden waren: mijn ziekte, huilen en depressie." Die avond toonde Jarrett berouw. "God genas mij die avond."


Abortus
- Sandra stapte een abortuskliniek binnen
- Spiraaltje of pil gebruiken als christen? Kees van Helden raadt het af
- Kira maakte een afspraak bij abortuskliniek: "Ik schreeuwde het uit naar God: haal het bij me weg. Ik wil het niet. Ik kan het niet"
- Abby Buwalda is voorstander van abortus en keek de populaire christelijke film 'Unplanned': "Ik vind de film gevaarlijk"
- Kees van der Staaij wil aanzetten tot abortus strafbaar maken: "Ik schrik ervan als ik hoor hoe vaak vrouwen ‘gepresst’ worden om een abortus uit te voeren"
Meer over Abortus »

Lees het volledige verhaal van Jarrett op CBN

Reacties

M
De kracht van bekering door de Heilige Geest! En dan kan er ook vergeving zijn, van jezelf, omdat geen enkele beleden zonde, anders dan die tegen de Heilige Geest, zo groot is dat die niet door God vergeven wordt, om wille van het offer van Christus! En als er vergeving is, kan er genezing zijn! Dank U Jezus, voor deze zuster die durft te getuigen om zo anderen tot zegen te kunnen zijn, om ook schoon schip te maken en dat er zo terrein teruggewonnen mag worden of de wereldbeheersers van de duisternis en Gods Koninkrijk zich baanbreekt.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!