Hanne de Vries

Nieuws

16 juli 2019 door Love Revolution

Hanne de Vries gaat touren in Roemenië om vreugde te brengen

"Jullie moeten naar Roemenië komen en vreugde brengen in ons depressieve land." Dat is wat aanbiddingsleider Hanne de Vries te horen kreeg van een Roemeense worshipleader, Stefan Petre. En dit is precies het doel van Hanne's stichting, Love Revolution. Daarom tourt Hanne deze zomer met zijn band door Oost-Europa. Ze zullen op verschillende plekken worshipconcerten geven.

Hanne, bekend van onder andere Opwekking en de EO-Jongerendag, richtte zo'n twee jaar geleden Love Revolution op, om vorm te geven aan de roeping die hij al jaren ervaart. Hanne: "Met de stichting willen we vreugde brengen door middel van muziek op plekken waar somberheid heerst en waar verdrukking is. Dit doen we door Muziek- & Missie-reizen naar landen waar weinig tot geen mogelijkheden en concerten zijn zoals wij die kennen in Nederland. We willen lokale christenen bemoedigen en mensen iets van Jezus laten zien." Tijdens de reizen die Hanne maakt werkt hij samen met lokale aanbiddingsleiders zodat hij op die manier hun werk ter plekke ondersteunt en een boost geeft.

Sinds Hanne in november 2017 met zijn band naar India reisde voor de allereerste Muziek- & Missie-reis, groeit Love Revolution enorm. Al veel Nederlandse medechristenen ondersteunen de stichting financieel en in gebed. Omdat de reizen bewust naar landen gaan die veel minder rijk zijn dan Nederland, zijn donateurs hard nodig. Roemenië is de eerstvolgende reis, maar ook India staat dit jaar weer op de planning. Daar wil Hanne naar afgelegen steden reizen om aanbiddingsconcerten te geven.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!