Nieuws

24 april 2019 door Jeffrey Schipper

Ds. A. C. Uitslag niet naar CGK Driebergen

De christelijke gereformeerde gemeente (CGK) in Driebergen moet verder zoeken naar een nieuwe dominee. Ds. A. C. Uitslag (Urk-Eben Haëzer) heeft bedankt.

Uitslag staat sinds 2008 op de Urker kansel. In 2016 bedankte de CGK-predikant voor een beroep uit Damwoude. De gemeente in Driebergen is vacant omdat ds. L. W. van der Meij in 2017 werd afgezet. Lees ook: Vijf vragen naar aanleiding van afzetting CGK-predikant.

Reacties

Beste Jeffrey, dit heeft niets met het beroepingswerk van de CGK in Driebergen te maken. Het gaat hier over een mens die van zichzelf ook wel weet dat hij niet zonder zonden is. Om elke keer weer oud zeer op te halen bij iedere stap die de CGK in Driebergen zet, beschadig je een mens die, net als jij en ik, van GENADE moet leven. Kappen dus met berichtgeving die mensen beschadigen!
REAGEER
Dus als de gemeente 100 jaar vacant blijft, blijf je dit herhalen. Nou Jeffrey, misschien is het een idee om je empathische vermogen verder te ontwikkelen alvorens je weer wat schrijft.
REAGEER
Beste Jeffrey, kennelijk leven er bij jou nogal wat vragen die onbeantwoord zijn gebleven. Maar de classis Utrecht heeft een wijs besluit genomen. Mijn vraag aan jou is: zou je willen dat we jouw zonden breed gaan belichten via de media, waaronder CIP.nl? Je mag het zeggen.

REAGEER
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify