dating

Dagelijks leven

03 april 2019 door Opzoeknaarjou.nl

4 bloopers die je tijdens je eerste date absoluut moet vermijden

Je hebt via een datingsite een leuk iemand ontmoet en vandaag is het eindelijk zover: jullie eerste date! Wat zijn de bloopers die je absoluut moet vermijden?

Opzoeknaarjou.nl al sinds 2005 de leukste christelijke datingsite om nieuwe christenen te leren kennen! Opzoeknaarjou.nl is een christelijke datingsite waar de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen. Ben je nog geen lid van Opzoeknaarjou.nl? Meld je direct aan maak gebruik van je gratis lidmaatschap zolang je wilt!

1. Ben ik wel knap genoeg?
Bij vrouwen komt deze vraag vaker voor dan bij mannen. Maar zowel een man als een vrouw gaat natuurlijk voor een eerste date even voor de spiegel staan.
Bedenk hierbij dat het voor de ander vooral belangrijk is hoe je overkomt. Wees gewoon tevreden met jezelf, waardoor je veel relaxter en met meer zelfvertrouwen op jullie eerste date verschijnt.

2. Welk geurtje draag je bij je?
Het is belangrijk om voor je date eerst even een douche te nemen en een lekker geurtje op te doen. Een heerlijk geurtje wordt door de ander altijd aantrekkelijk gevonden en heeft een bepaalde aantrekkingskracht. Als je niet fris en lekker ruikt zal de ander wensen dat de eerste date (en tevens de laatste) snel voorbij is.

Niets is voor de ander zo irritant dan het continue praten over je ex-partner. Helemaal wanneer dit ook nog eens heel positief en enthousiast is.

3. Ik vind mezelf helemaal geweldig
Sommigen kunnen het niet laten om de tijd vol te praten met hoe geweldig ze zelf zijn en wat ze in het leven allemaal al bereikt hebben. Uit onderzoek blijkt dat dit vooral voor mannen een hardnekkig kwaaltje kan zijn. Terwijl uit ditzelfde onderzoek blijkt dat juist vrouwen het cruciaal vinden dat hun date oprecht in haar geïnteresseerd is.

4. Mijn ex was zo fantastisch!
Niets is voor de ander zo irritant dan het continue praten over je ex-partner. Helemaal wanneer dit ook nog eens heel positief en enthousiast is. De ander zal al snel denken dat je blijkbaar nog helemaal vol van hem of haar bent en zeker nog niet toe bent aan een nieuwe relatie. Pas daar dus mee op en voer met name leuke gesprekken over jezelf en de interesses die jullie delen!

Na het lezen gaan deze bloopers jou natuurlijk niet meer overkomen. Nu alleen nog een leuke eerste date zien te regelen. Ga naar Opzoeknaarjou.nl en bekijk de profielen en foto’s van duizenden christelijke singles. Succes!

Meer weten? Bezoek hier de site van Opzoeknaarjou.nl!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify