bloedmaan

Nieuws

28 februari 2019 door Dick van den Bos

Australische voorganger wijst op vervulde profetie omdat Trump is geboren tijdens een 'bloedmaan'

De Australische voorganger Steve Cioccolanti heeft uitgelegd dat president Donald Trump is geboren in 1946 tijdens een bloedmaan en dat zou een directe connectie hebben tussen Trump en de tekenen in de hemel die referen aan 'bloedmanen', schrijft Hello Christian. Dit verhaal gaat momenteel viral onder Amerikaanse christenen.

Hij legt het uit. "Trump is geboren op vrijdag 14 juni 1946, en in die nacht verscheen er een bloedmaan." In de video geeft hij uitleg over deze maan.

"De bloedmaan refereert naar diverse plaatsen in de Bijbel. Bijvoorbeeld Openbaring 6:12, waar het erover gaat dat 'de man zo rood als bloed wordt.' In Handelingen 2:20 citeert Johannes de profeet Joël: "De zon zal duister worden en de maan zal bloed worden, voor het moment dat de glorieuze komst van de Heer er is."

Feestdag
"Het feit dat Trump op die specifieke datum geboren is dat de bloedmaan verscheen, moet onze aandacht trekken, vooral omdat het samenviel met een Hebreeuwse feestdag."

Ook vertelt de voorganger dat het niet toevallig is dat we van 2010 tot 2019 10 symetrische bloedmanen hebben gehad. De meest bekende zijn de Tetrad manen, die allemaal verschenen tussen 2014 en 2015. "Dat was duidelijk de periode toen Trump zich klaar maakte voor het presidentschap."

Klik hier om het hele artikel te lezen

Reacties

Juist het feit, dat het verschijnsel zo vaak voorkomt, toont aan dat dit natuurlijke fenomeen geen bijzondere (Bijbelse) betekenis heeft.

Dat sommigen zich desondanks gedragen als Peter in het sprookje van Peter en de wolf, zorgt er voor dat de gelovigen óók niet meer op zoek gaan naar de juiste uitleg van deze Bijbelse uitdrukking.

Dat laatste geldt overigens voor alle beeldspraak in de Schrift, die door 'natuurlijke' geesten wordt geanexeerd.
REAGEER
B
Wat een onzin. De maan wordt rood als bloed in de periode van Gods eindoordeel zoals staat in Openbaring 6. Eerst een enorme aardbeving, de zon wordt zwart; de hemel wordt opgerold als een boekrol en bergen en eilanden worden van hun plaats gerukt, etc. Deze bloedrode maan heeft te maken met de "toorn van het Lam".

"For the great day of His wrath has come", staat in de Engelse bijbel (vers 17) .

Dit heeft dus helemaal niets te maken met de geboorte van president Trump..
REAGEER
K
Nou, soms lijkt het wel of we nog in berenvellen rondlopen.
REAGEER
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher