Asia Bibi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 februari 2019 door EO | Reformatorisch Dagblad

Asia Bibi mag Pakistan nog steeds niet verlaten

Asia Bibi is in Pakistan overgebracht naar een nieuwe geheime locatie, maar ze zit nog steeds vast. Dit melden de EO en het Reformatorisch Dagblad op basis van buitenlandse berichtgeving.

Op 31 oktober 2018 werd Bibi door het hooggerechtshof vrijgesproken en werd haar doodstraf teruggedraaid. Deze week boog het hooggerechtshof zich over het verzoek om deze vrijspraak te herzien. Dit verzoek werd kort na Asia Bibi's vrijspraak ingediend door radicale groeperingen, die Asia Bibi alsnog gestraft willen zien. Eind januari werd ze definitief vrijgesproken.

Aman Ullah, een vriend van Asia Bibi, had afgelopen vrijdag telefonisch contact met Bibi. De mensenrechtenactivist geeft aan dat de vrouw "bang en gefrustreerd" is. "Maar ze is bovenal onzeker omdat ze geen idee heeft wanneer ze eindelijk weg kan uit Pakistan." De 54-jarige vrouw wil naar Canada, waar haar dochters asiel hebben gekregen.

Bibi zit samen met haar man opgesloten in een kamer van een huis in de buurt van de stad Karachi. De deur van haar kamer wordt alleen geopend om eten te brengen.


Asia Bibi
- Waarom het niet verstandig is om Asia Bibi naar Nederland te halen
- Open Doors verspreidt noodoproep tot gebed voor Asia Bibi
- Asia Bibi neemt het op voor Pakistan en blasfemiewet: "Mes in de rug"
- Pakistaanse premier: Asia Bibi is veilig
- Asia Bibi herenigd met familie in Canada!
Meer over Asia Bibi »

Reacties

B
Oorzaak: de islam in de ware gedaante. De koranallah, de duivel zelf dus, kan niet verkroppen, dat er ook maar enig recht geschiedt, hij is de mensenmoordenaar van de beginne en de vader der leugen.

Alle 6000 kerken en 50 synagoges zwijgen over de islam; CU en CDA de islam maar steunen als "gelijkwaardige religie"

"Wie de islam niet ontmaskert als duivels systeem, laat moslims in de duisternis en het bloed van de slachtoffers van de islam kleeft aan de handen van de zwijgende meerderheid".

Bidden en ontmaskeren !

Shalom,

Ben Kok (jchrp.)
B
Je hebt gelijk Ben

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen