Jodenhaat Amsterdam

Nieuws

29 januari 2019 door NIW | WNL

Jood vlak na Holocaustherdenking uitgescholden in Amsterdam

De Joodse pro-Israël activist Michael Jacobs heeft zondag, slechts een paar uur na de ‘Nooit meer Auschwitz’ herdenking in het Wertheimpark, een antisemitische scheldkanonnade te verduren gekregen op de Dam in Amsterdam, schrijft het Nieuw Israëlitisch Weekblad (NIW).

De belager filmt zelf met zijn mobiel hoe hij de activist uitscheldt voor ‘kankerjood’ en ‘kankermongool’. Ook vraagt hij hem of hij zich niet schaamt om jood te zijn. Naast het schelden steekt de man ook zijn middelvinger op. De Jodenhater kon meer dan een minuut zijn gang gaan.

De video is inmiddels van YouTube verwijderd omdat het niet strookte met de richtlijnen van het platform. Het is nog wel te zien bij website GeenStijl en op Facebook.

Reacties

L
Erg hé.... En dan respect willen van de maatschappij? Raar vinden dat er steeds meer mensen zijn, die mensen/groepen gaan onderscheiden...... Ik praat discriminatie zeker niet goed-maar het is inmiddels wel omgedraaid, wie discrimineer nu wie?

Al wil je respect krijgen zou je die moetten verdienen..... En dat lukt je zo niet, dit werkt averechts.

Wat een rare mentaliteit..... Zo ga je niet om met je mede mens

Het filmpje is uit de lucht gehaald vanwege aanzetten tot haat.... Klopt.... Dit is idd haatzaaien.ShalomREAGEER
B
Het is bij een pro-Palestina demonstratie op de Dam,blijkbaar een moslim, die zo antisemitisch te keer gaat en dat doet hij dan geheel in opdracht van de islambron , koran/ahadith, waar haat zaaien tegen alles wat geen moslims is, bevolen wordt.

Als Tora-Yeshua gemeente hebben we de nodige acties gevoerd op de Dam en bij de Kristallnacht e.d., was goed, maar het land is er niet door veranderd.

Islam wordt nog steeds bevorderd dankzij CU/CDA en heel links. En de kerken verzwijgen het evangelie naar Joden toe, stellen dat dat niet nodig is.

B
(vervolg) Athur Katz, Yeshua belijdende Jood, zei:"het is de ergste vorm van antisemitisme om de Joden het evangelie te onthouden.

"Geen andere Naam dan Yeshua, ons gegeven", Hand. 4:12 , aldus Simon bar Jona (Petrus).

Shalom, in het bijzonder toegewenst aan de ruim 100 Yeshua blijvende Joodse gemeentes in Israel, totaal ca. 15000 Joden daar.

En aan de 400.000 Yeshua belijdende Joden wereldwijd.

Ben Kok (j-chr.pastor)
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify