Mollie

Nieuws

28 augustus 2018 door Redactie

Familie van vermoorde studente: "Wees niet boos op God"

De familie van de vermoorde student Mollie Tibbetts riep mensen op om niet boos te zijn op God vanwege haar dood. Prijs God liever, riep de familie op. 

De 20-jarige studente van de Universiteit van Iowa werd sinds 18 juli vermist nadat ze niet naar terugkeerde van hardlopen. De zaak trok nationale aandacht, maar eindigde in een tragedie waarbij het lichaam van Mollie is gevonden. De verdachte zegt niet meer te weten hoe hij haar heeft vermoord, maar wist wel dat hij haar lichaam naar een maisveld sleepte.

De neef van Mollie, Morgan Collum, zegt dat de studente altijd probeerde het goede te zien in iedereen die ze ontmoette. “Alsjeblieft, wees niet boos op God dat Mollie bij ons is weggehaald”, zei hij. “Liever, prijs God voor Zijn perfecte schepping en dat Hij Mollie zo zoet, zuiver en zorgzaam heeft gemaakt.” 

Ook de priester riep op dat het overlijden van Mollie niet voor niets mag zijn. “Laat Mollie niet voor niets sterven. Geef jezelf een nieuwe kans om een goed leven te leiden, een trouw leven van goedheid en mededogen. Het is zo eenvoudig om bitter te zijn, om het gevoel te hebben dat niets wat we doen kan bijdragen. Maar laat de energie van Mollie, haar glimlach en vasthoudendheid om goed te doen, ons eraan herinneren waarvoor we geroepen zijn.”

Meisje op bovenstaande foto is niet Mollie

Reacties

Mollie is een slachtoffer van een illegale immigrant, wat politiek goed gebruikt wordt bij het bepleiten van de muur aan de Mexicaanse grens. Degenen die illegalen in het land willen houden, zoals Democraat en senator Elisabeth Warren, proberen Mollies vreselijke dood te bagatelliseren en willen haar lot als onbelangrijk afdoen. Gelukkig heeft God Donald Trump verheven tot president.
REAGEER
J
Hello Kees,

Democats willen dat er nog miljoenen illegalen meer naar de USA komen.

Moet je voorstellen: democraten houden al DECENNIA lang tegen, dat er een wet komt dat men uitsluitend kan stemmen na het tonen van een legaal IDENTIFICATIEBEWIJS!

DUS zelfs iedereen die illegaal in de USA is, kan toch STEMMEN!

Uit onderzoek blijkt, dat die illegalen bijna uitsluitend op democraten stemmen!!Bij het opzeggen als lid van de democratische partij moet je je ID tonen, anders schrijft men je niet uit!!

MAAR STEMMEN zonder ID is geoorloofd!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify