Willem Lingeman

God

01 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Waarom overspel een ernstige zonde is

Veel christenen zullen het erover eens zijn dat overspel schadelijk is. Wat Willem Lingeman betreft is er bij overspel sprake van een ernstige zonde. Waarom? Dat legt de auteur van 'Verbonden voor het Leven' uit in onderstaande video.

Bekijk de uitleg en klik hier voor meer video's van Willem Lingeman:

Reacties

Oei! Dat wisten we nog niet. En het zorgelijke gezicht erbij maakt het nog erger. Maar God niet liefhebben boven alles is toch minstens even erg, en bidden voor een boeddhabeeld en Gods Naam misbruiken en op de zevende dag niet rusten en ongehoorzaamheid en moord en diefstal en een vals gerucht over je naaste verspreiden, zijn allemaal even erg. Wat natuurlijk niet wegneemt dat ook overtreding van het zevende gebod een gruwel is in Gods ogen. Maar het allerergste is: niet geloven in Jezus Christus, Zijn Zoon.
REAGEER
W
Waarschijnlijk is deze video een opmaat voor de volgende 'les': Mensen die hertrouwd zijn, plegen met hun 2e huwelijk overspel. Kinderen die binnen zo'n huwelijk worden geboren zijn bastaard kinderen.Willem Lingeman voelt zich blijkbaar geroepen om dood door steniging opnieuw in te voeren. Ditmaal voor mensen die in hun leven een echtscheiding hebben meegemaakt en opnieuw zijn gertouwd. Hun executie wordt door Willem niet uitgevoerd met stenen, maar met vrome video's.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher