The Trump Prophecy

Nieuws

31 mei 2018 door Redactie

The Trump Prophecy: een film over een profetie dat Trump president zou worden

Voordat Trump president werd van Amerika, heeft een man daar een profetie over gehad. De film 'The Trump Prophecy' is op 2 en 4 oktober in geselecteerde bioscopen in de Verenigde Staten te zien.

De film gaat over Amerikaan Mark Taylor die een profetie over Trump ontving. Daarna volgde een gebedsbeweging totdat Donald Trump president van de VS werd. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Studenten van Liberty University helpen mee om deze 85 minuten durende film te produceren. Liberty University is de grootste christelijke campus van de Verenigde Staten. De film zal in duizend theaters door heel Amerika te zien zijn. De productie wordt geleid en betaald door producer Rick Eldridge and zijn ReelWorks Studios. Diezelfde studio maakte eerder een documentaire gebaseerd op het boek 'Four Blood Moons' door megakerk voorganger John Hagee.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

'The Trump Prophecy' gaat over de profetie van voormalige brandweerman Mark Taylor. Hij zegt dat God hem in april 2011 heeft laten weten dat Donald Trump op een dag president van Amerika zou worden. In eerste instantie dacht Taylor dat Trump in 2012 president zou worden, maar uiteindelijk is de profetie in november 2016 werkelijkheid geworden.

Bekijk hier vast de trailer:

Reacties

A
Een droom waarin Trump (en alle rondborstige dames?) in voorkomen? Das vast een nachtmerrie!
J
Hello Annemarie,jij had gehoopt, dat de "Not-Ever-President" in de VS aan het roer kwam te staan??Geprezen zij de naam Gods van eeuwigheid tot eeuwigheid, want Hem behoort de wijsheid en de kracht!

Hij toch verandert tijden en stonden, Hij zet koningen af en stelt koningen aan, Hij verleent wijsheid aan wijzen en kennis aan hen die inzicht hebben.

(Dan. 2:20-21)

De vrees des HEEREN is het beginsel der wetenschap; (wijsheid, kennis); de dwazen verachten wijsheid en tucht.

Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher