Trump

Nieuws

04 mei 2018 door Redactie

Trump: religieuze geweld in Nigeria moet stoppen

De Amerikaanse president Trump heeft de Nigeriaanse president Buhari laten weten dat hij wil dat het religieuze geweld stopt. Dat schrijft Christianity Today. De bijeenkomst tussen de twee bestuurders zorgde voor protesten, omdat de bevolking vindt dat Buhari onvoldoende heeft opgetreden tegen de Fulani nomaden en Boko Haram.

Trump herhaalde zijn woorden tijdens een vergadering in het Witte Huis. “We maken ons grote zorgen over het religieuze geweld in Nigeria, inclusief het verbranden van kerken en het vermoorden van christenen. Het is een vreselijk verhaal.” 

“We moedigen Nigeria, de federale staat en lokale leiders aan om alles wat in hun macht ligt te doen om de veiligheid van inwoners te garanderen. En om onschuldige gelovigen, moslims en christenen, te beschermen.”

Lees ook: Bloedbad in Nigeriaanse kerk tijdens uitvaart

Reacties

Wat een zegen is Trump! Je hoort zelden een regeringsleider opkomen voor het grote onrecht dat wereldwijd Christenen wordt aangedaan. En ook de media zwijgen erover. Bij ons is het alleen Family7 die er aandacht aan geeft, door sprekers van Open Doors en De Ondergrondse Kerk aan het woord te laten. Fijn dat de ongekende vervolging van de laatste jaren Trump ter harte gaat en dat hij moedig genoeg is om het aan de kaak te stellen!
B
Dag Manuela,

Het is inderdaad bizar, dat politiek correcte zwijgen van christen-lijken en nep-joden.

Ik zeg dat zo scherp omdat er niet 1 website is van een kerk of synagoge, die de islam ontmaskert als onderdrukkend totalitair duivels systeem.

Van de 6000 kerken en 50 synagoges is de Tora-Yeshua gemeente de enige , die dat wel doet, inclusief daarbij evangelieverkondiging aan moslims.

Zie tora-yeshua.nl als je dat wil zien,

shabbath shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher