hillsong worship
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

09 april 2018 door Marina de Haan

Luister nu naar het nieuwe album ‘There Is More’ van Hillsong Worship

‘There Is More’ is veel meer dan het 26ste aanbiddingsalbum van Hillsong Worship. Het is een soundtrack van geloof. De twaalf nummers en vijf bonusliedjes zijn een poëtische schreeuw naar meer, want God heeft zoveel meer voor ons persoonlijk en collectief.

Het album brengt ons terug naar Genesis 23 waar we het verhaal van Jakob lezen die met God door de nacht worstelde. Aan de andere kant van zijn hemelse ontmoeting, ontving hij een nieuwe naam, een nieuwe zegen en letterlijk een nieuwe manier van wandelen. Worstelen wij, net zoals Jakob, met God om Hem nog intiemer te leren kennen? Daar gaat dit album over.

Brooke Ligertwood vult aan: “Er is meer op het spel dan we ons durven te realiseren – harten, gemeenschappen, families, landen aan de andere kant van onze worsteling door de nacht. Onze persoonlijke vrijheid is voor gemeenschappelijke opwekking.”

Op het album, dat live in Sydney is opgenomen, staan nummers als ‘Who You Say I Am’, ‘Be Still’, ‘The Passion’ en ‘New Wine’. Binnen de wereldwijde Hillsong kerk is het thema dit hele jaar ‘There Is More’. Het nieuwe boek van voorganger en oprichter Brian Houston en de jaarlijkse Hillsong conferentie dragen dezelfde naam.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.