Marina de Haan

Levensverhaal

28 maart 2018 door Jeffrey Schipper

Marina's leven kenmerkt zich door ziekte (maar ze blijft hoopvol)

"Mijn leven kenmerkt zich door ziekte. Door benauwdheid. Door jeuk," schrijft Marina de Haan. "Ik balanceer op ambitie en ziekte. Of balanseer ik juist op gezondheid? Ik doe er alles in mijn persoonlijke macht aan om gezond te zijn en te blijven. Maar met ziektes als astma en eczeem zijn het vooral de krachten van buitenaf waar ik mee te dealen heb."

"Benauwde en wanhopige momenten keerden terug in mijn geheugen. Maar ook liefdevolle en kostbare momenten. Want in die wanhoop, in de pijn, in de jeuk, zit een zilveren omlijning. Daar is een regenboog, een zonnestraal. Juist op momenten dat ik de kracht niet meer had om door te zetten, was het alsof God naar mij knipoogde en mij een duwtje in de rug gaf om niet op te geven." Marina hoopt dat deze video je inspireert en motiveert om altijd hoopvol te blijven.

Bekijk de video en bezoek hier de website van Zij Lacht:

Neem een kijkje op de website van Marina de Haan.

Reacties

Ziekte is niet van God. Belijd je zonden en bid in Jezus naam om genezing. Het gelovig gebed zal de lijder gezond maken staat in de bijbel.
L
Wat staat er precies?"Laat iemand die ziek is de oudsten van de gemeente bij zich roepen; laten ze voor hem bidden en hem met olie zalven in de naam van de Heer. Het gelovige gebed zal de zieke redden, en de Heer zal hem laten opstaan. Wanneer hij gezondigd heeft, zal het hem vergeven worden."Het gelovige gebed komt dus van "de oudsten van de gemeente" die voor de persoon bidden. Niet het geloof van de zieke staat hier centraal, maar van de mensen (hier: oudsten) om de zieke heen die voor hem of haar bidden.
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher