Nikolas Cruz

Nieuws

20 februari 2018 door Rik Bokelman

'Demonen vertelden Nikolas Cruz het vuur te openen op scholieren'

De 19-jarige man die vorige week zeventien mensen op een middelbare school in Florida doodschoot zou volgens ABC News 'demonen' hebben gehad die hem vertelde dat hij zijn gruweldaad moest uitvoeren.

Nikolas Cruz vertelde de politie dat hij stemmen in zijn hoofd had die hem instructies gaven wat te doen om de aanval uit te voeren. Dit vertellen mensen rondom het onderzoek aan ABC News. De stemmen zouden zijn omschreven als "demonen". 

De aanslag in de school duurde in totaal drie minuten. Daarna gooide Cruz zijn wapen weg en mengde hij zich onder vluchtende studenten. Hij bezocht daarna een Walmart, kocht een drankje in een Subway en ging naar de McDonald's. Veertig minuten later werd hij op straat aangehouden door een politieagent die hem herkende.

Het motief voor de schietpartij is nog niet duidelijk. Het is wel bekend dat Cruz vorig jaar van school werd gestuurd omdat hij klasgenoten had bedreigd.

Reacties

j
Jan van Egmond op 20 febr.

Demonen stelen de glorie van God. ieder mens is geroepen Christus te vertegenwoordigen en het Koninkrijk van liefde en vrede, vergeving en kracht te manifesteren in de dagelijkse relaties. We falen ook, maar strekken ons naar meer van Hem, die liefde is.

Deze jonge man die 'ingefluisterd werd om te doden' volgens de bronnen, is gebonden aan de duisternis. De boze komt niet dan om te stelen: levens van onschuldige mensen.

Hij heeft Christus, de goede Herder nodig.
REAGEER
T
Demonen kunnen helaas invloed op mensen hebben; maar ieder mens is en blijft volkomen verantwoordelijk voor zijn daden en nalatigheden Uiteraard zullen Satan en zijn demonen eens aan God verantwoording moeten afleggen voor hùn daden en nalatigheden.
REAGEER
b
Niemand is een leugenaar of een dief, wij zijn allemaal bedoeld zoals God ons ziet, geboren om lief te hebben in de wetenschap dat jij geliefd bent. ( voelen ,denken en handelen ) Zonden komen in deze wereld door een ongezonde persoonlijkheidsontwikkeling, onveilige hechting. De pijn van schuldig voelen en daardoor je schamen maakt dat wij zondig kunnen worden. Wil je meer weten? www.bertslurink.nl

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher