Christian Verwoerd

Nieuws

22 januari 2018 door Jeffrey Schipper

Zanger Christian Verwoerd ziet druk op Israël toenemen

"De laatste jaren is de linkse BDS-beweging (Boycot Desinvesteer Sancties) volop actief om iedereen op te roepen Joodse producten te boycotten." Volgens zanger Christian Verwoerd zullen velen verbaasd zijn over "hoe levend de anti-Israël beweging vandaag de dag is en hoe snel het zich ontwikkelt," schrijft hij op de website van MessiaNieuws.

Verwoerd: "Allerlei bedrijven, organisaties en artiesten worden onder druk gezet om Israël en in het bijzonder de Westbank te boycotten. Ook Nederlandse bedrijven cancelen samenwerkingen met Israëlische bedrijven, zoals bijvoorbeeld Royal Haskoning die twee jaar geleden onder druk van de Nederlandse regering een groot project afblies in Oost-Jeruzalem, net buiten de grenzen van de door Israël gewonnen oorlog in ’67. De VN gaf Royal Haskoning vervolgens een groot compliment. Overigens hebben de Palestijnen net zo goed last van deze boycot. Zij werken veelal voor Israëlische bedrijven."

Volgens de zanger gaat deze ontwikkeling gepaard met een geestelijke strijd. "Zo lezen we ook over Gog en Magog: vele volken zullen optrekken naar de bergen van Israël (lees Judea en Samaria), maar zullen vallen omdat God het voor Zijn volk opneemt. (...) Alleen vanuit de geestelijke werkelijkheid kunnen we begrijpen waarom vele duizenden mensen zich toewijden aan het boycotten van de Joodse Staat (niet eens meer alleen Judea en Samaria). Alleen dan begrijpen we waarom de VN zoveel resoluties aanneemt tegen Israël, terwijl de terroristische organisaties die dood en verderf zaaien, bijna niet vermaand worden."

Lees hier het volledige commentaar van Christian Verwoerd.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher