Nieuws

25 april 2017 door Jeffrey Schipper

'Groep leeuwen beschermt christenen tegen moslimextremisten'

Voorganger Paul Ciniraj en zijn team werden aangevallen door moslimextremisten. Totdat een groep leeuwen de aanvallers verjaagde. Dit opmerkelijke verhaal deelde Ciniraj, directeur van Bibles for Mideast, met World Net Daily.

Dit wonder vond naar eigen zeggen plaats op paaszondag. Ciniraj was bij een aantal vrienden toen islamisten hem aanvielen met stenen. "Gewapend met stalen staven en andere wapens kwamen ze op ons af," vertelt hij. De pastor was ervan overtuigd dat het einde van zijn leven naderde. Ook vreesde hij voor het leven van een 80-jarige gast en een aantal aanwezige kinderen. 

Ciniraj: "Wanhopig waren we ervan overtuigd dat ons laatste uur was aangebroken." Het enige dat zij konden doen was bidden. "Op dat moment kwam er onverwacht een leeuw uit het bos, liep richting de aanvallers en viel één van de radicalen aan. Toen andere aanvallers de leeuw probeerden weg te jagen, kwamen er nog twee leeuwen bij. De militanten ontvluchtten het gebied en lieten ons alleen achter.

De Heere Jezus Christus heeft mijn leven gered," laat de pastor weten. "Ik loof en dank God voor zijn onuitsprekelijke genade." Hij voegt toe dat hij onlangs een einde heeft gemaakt aan een 21-daagse periode van vasten en bidden. "In die periode heeft de Heer mij in staat gesteld om veel mensen met een moslimachtergrond te dopen in onze vele kerken in Azië, Afrika en het Midden-Oosten."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher