Nieuws

17 februari 2017 door Evangelische Gemeente Jonah

Belgische gebedsgenezer vertelt in Ede over gebedsgenezing

Zaterdag 18 maart komt Hugo van Leemputten naar Ede voor een middag en avond die in het teken staan van gebedsgenezing. In samenwerking met Evangelische Gemeente Jonah zal er ’s middags een training gegeven worden voor mensen die meer willen leren over het bidden voor zieken. ’s Avonds is er om 20.00 uur een genezingsdienst. Op zondag 19 maart gaat Hugo voor in de gemeente waarbij er na de preek gebed is voor mensen die ziek zijn.

De Belgische gebedsgenezer Hugo van Leemputten werd in 1988 door Jezus op wonderlijke wijze van een ongeneeslijk non-Hodgkin lymfoom genezen. De dokters konden hem toen geen twee maanden meer garanderen. Tijdens het hele ziekteproces leerde Hugo God kennen als een liefdevolle Papa. Ook leerde Hij God kennen als iemand mensen geneest. Dit veranderde Hugo’s hele leven. Sinds zijn genezing is het de passie van Hugo en zijn vrouw, Inger, om mensen thuis te brengen in Vaders genezende liefde.

Daaruit werd in 1994 een kerk geboren – Gods Ambassade - die ze samen met twee artsen, Ann en Nadine, leiden. In 2004 kwam daar een genezingsschool bij. Daar onderwijzen ze op een heel praktische en eenvoudige manier wat Vader hen leerde.

Klik hier voor meer informatie. Lees ook: "We kwamen tot het besef dat kanker niet van God komt"

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher