Logo CIP+

CIP.nl is dé website voor christelijk Nederland

CIP.nl is het grootste online nieuwsmagazine voor christelijk Nederland. Met nieuws, diepgaande interviews, achtergronden, video’s en inspiratie.

Voor iedereen voor wie zijn geloof een belangrijke rol speelt, op de hoogte wil blijven, die verder wil kijken dan z’n eigen kerk. En voor iedereen die geïnspireerd wil worden z’n geloof handen en voeten te geven in het dagelijks leven.

Als CIP+ lid heb je toegang tot het beste van onze website. Lees onbeperkt alle achtergronden, interviews, volg onze challenges en bekijk de meer dan 350 video’s met de meest inspirerende christenen van Nederland.

CIP+ kost 5 euro per maand. De eerste maand is gratis.

Start je gratis maand
Bekijk alle voordelen


CIP.nl deelt uit!

Help ons aan de 10.000 leden! Leden die zich nu aanmelden maken tijdelijk kans op één van de geschenken die we gratis weggeven.

Een zonnige vakantie ter waarde van €1750,- op een van de Beter Uit Vakantieparken!
Eén van 50 christelijke concertkaartjes van TrueTickets. Keuze uit tientallen concerten!
Eén van de geheel verzorgde diners op een prachtlocatie in Rotterdam!

Start je gratis maand

Krijg toegang tot het beste van CIP.nl

Sommige artikelen op CIP.nl zijn gratis, maar onze beste artikelen en video’s bewaren we voor onze leden. Verhalen, video’s en achtergronden waar je echt wat aan hebt en die je raken. Die je nieuwe inzichten geven, je informeren en bemoedigen in je geloof.

Start je gratis maand

Meer dan 350 inspirerende video’s

Speciaal voor jou maken we videoseries met de meest inspirerende mensen van christelijk Nederland. Over onderwerpen die er echt toe doen in je dagelijks leven, maar ook in je kerk. Als je een videoserie bekijkt, heb je echt wat geleerd en kun je er zelf praktisch mee aan de slag.

Start je gratis maand


Opbouwende christelijke onderzoeks-journalistiek

In het christelijk wereldje gebeuren er net zoveel dingen die het daglicht niet kunnen verdragen als daarbuiten. Denk aan machtsmisbruik, oneerlijke goede doelen, doofpotten, giftige geloofssystemen en verborgen agenda’s. Wij willen daar onafhankelijk over kunnen schrijven en misstanden aan het licht brengen. Op een constructieve manier. Zodat er dingen ten goede veranderen.

Als lid steun je onze christelijke onderzoeksjournalistiek en investeer je in een gezondere kerk.

Start je gratis maand


Volg een challenge voor extra verdieping

Met challenges als deze word je uitgedaagd om te groeien als christen, rondom een onderwerp dat voor jou belangrijk is!

Wanneer je een challenge volgt, ontvang je voor een periode van bijvoorbeeld 21 of 40 dagen mails boordevol nieuwe inzichten, inspiratie en concrete tips over dit onderwerp. Zo wordt je concreet geholpen en wordt je geloofsleven verdiept.

Voor leden zijn challenges altijd gratis.

Start je gratis maand

Advertentievrij

Een kwalitatieve website maken kost geld. Wij leven van de inkomsten die we krijgen uit lezers en adverteerders. Het liefste zijn we onafhankelijk van adverteerders. Als je lid bent draag je bij aan onze onafhankelijkheid en lees je de website advertentievrij.

Start je gratis maand