Logo CIP+

Christenen die meer diepgang willen kiezen voor CIP+

Met CIP+ heb je toegang tot de beste van CIP.nl. Met CIP+ krijg je toegang tot exclusieve verhalen. Ook bekijk je al onze videoseries met de meest inspirerende christenen van Nederland. Artikelen en video's over onderwerpen die voor jou als christen belangrijk zijn. Advertentievrij. En je steunt 12 goede doelen per jaar!

CIP+ kost 5 euro per maand en kun je op ieder moment opzeggen.

Start je gratis maand
Bekijk alle voordelen

CIP+ geeft toegang tot exclusieve verhalen.

Veel artikelen op CIP.nl zijn gratis, maar voor CIP+ leden gaan we een stap verder. Als betaald lid krijg je toegang tot onze exclusieve verhalen. Dat zijn interviews en achtergrondverhalen waar we veel tijd in hebben gestoken en waar we echt trots op zijn. Verhalen die je echt zou moeten lezen.

Start je gratis maand

Inspirerende video's

Speciaal voor jou maken we videoseries met de meest inspirerende mensen van christelijk Nederland. Over onderwerpen die er echt toe doen in je dagelijks leven, maar ook in je kerk. Als je een videoserie bekijkt dan heb je echt wat geleerd en kun je er zelf praktisch mee aan de slag.

Start je gratis maand
Rik Bokelman

"CIP+ is niet alleen beter voor jou. Het is ook beter voor de wereld. Met jouw lidmaatschap steun je namelijk iedere maand een christelijk goed doel. Welk doel dat is, zie je in je persoonlijke dashboard, waar je ook je opgeslagen artikelen terug vindt."

Rik Bokelman – oprichter CIP.nl

Explainers

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hemel & hel, schepping & evolutie, seks & echtscheiding.. Hoe zit het toch? CIP.nl legt grote vraagstukken op een simpele manier uit in onze explainers. Voors en tegens worden eerlijk belicht en in de context gezet. CIP+ helpt je op weg om meer te zien dan je eigen gelijk.

Start je gratis maand

Het beste uit christelijke magazines & boeken

Als CIP+ lid publiceren we iedere week stukken van bekende en bevriende christelijke tijdschriften. Zo kun jij kennis maken met bladen waar je misschien nog nooit van gehoord hebt en heb je toegang tot de beste artikelen uit die bladen.

Ook publiceren we iedere week inspirerende fragmenten uit nieuwe en opvallende christelijke boeken. Zo weet je wat er wordt uitgegeven en is het makkelijker kiezen welk boek je deze maand echt wil gaan lezen!

Start je gratis maand

Advertentievrij

Wij leven van de inkomsten die we krijgen uit lezers en adverteerders. Met CIP+ lees je CIP.nl advertentievrij. Geniet van je favoriete CIP-verhalen zonder afgeleid te worden door advertenties.

Start je gratis maand

Alle voordelen van CIP+

  • Exclusieve verhalen
  • +250 videos
  • Achtergronden
  • Steun +12 goede doelen per jaar
  • Advertentievrij
  • Explainers
  • Beste uit christelijke bladen/boeken
  • Welkomst geschenk
  • Eerste maand gratis
Word nu lid!

CIP+ is gratis in de eerste maand!

CIP+ kost 5 euro per maand. Om je het extra leuk te maken is CIP+ de eerste maand gratis.

Start je gratis maand