Logo CIP+

Christenen die meer diepgang willen kiezen voor CIP+

Met CIP+ heb je toegang tot de beste van CIP.nl. Met CIP+ krijg je toegang tot exclusieve verhalen en bekijk je onze videoseries met de meest inspirerende christenen van Nederland. Advertentievrij. En je steunt met je lidmaatschap 12 goede doelen per jaar!

CIP+ kost 5 euro per maand en kun je ieder moment opzeggen. De eerste maand is gratis.

Start gratis maand
Bekijk alle voordelen

CIP+ geeft toegang tot exclusieve verhalen

Veel artikelen op CIP.nl zijn gratis, maar voor CIP+ leden gaan we een stap verder. Als betaald lid krijg je toegang tot onze exclusieve verhalen. Dat zijn interviews en achtergrondverhalen waar we veel tijd in hebben gestoken en waar we echt trots op zijn. Verhalen die je echt zou moeten lezen.

Start gratis maand

Inspirerende video's

Speciaal voor jou maken we videoseries met de meest inspirerende mensen van christelijk Nederland. Over onderwerpen die er echt toe doen in je dagelijks leven, maar ook in je kerk. Als je een videoserie bekijkt dan heb je echt wat geleerd en kun je er zelf praktisch mee aan de slag.

Start gratis maand

Het beste uit christelijke magazines & boeken

Als CIP+ lid publiceren we iedere week stukken van bekende en bevriende christelijke tijdschriften. Zo kun jij kennis maken met bladen waar je misschien nog nooit van gehoord hebt en heb je toegang tot de beste artikelen uit die bladen.

Ook publiceren we iedere week inspirerende fragmenten uit nieuwe en opvallende christelijke boeken. Zo weet je wat er wordt uitgegeven en is het makkelijker kiezen welk boek je deze maand echt wil gaan lezen!

Start gratis maand

Explainers

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hemel & hel, schepping & evolutie, seks & echtscheiding.. Hoe zit het toch? CIP.nl legt grote vraagstukken op een simpele manier uit in onze explainers. Voors en tegens worden eerlijk belicht en in de context gezet. CIP+ helpt je op weg om meer te zien dan je eigen gelijk.

Start gratis maand
Rik Bokelman

"CIP+ is niet alleen beter voor jou. Het is ook beter voor de wereld. Met jouw lidmaatschap steun je namelijk iedere maand een christelijk goed doel. Welk doel dat is, zie je in je persoonlijke dashboard, waar je ook je opgeslagen artikelen terug vindt."

Rik Bokelman – oprichter CIP.nl

Geen advertenties :-)

Wij leven van de inkomsten die we krijgen uit lezers en adverteerders. Met CIP+ lees je CIP.nl advertentievrij. Geniet zo van je favoriete artikelen zonder afgeleid te worden door advertenties.

Start gratis maand

CIP+ is gratis in de eerste maand!

CIP+ kost 5 euro per maand. Om je het extra leuk te maken is CIP+ de eerste maand gratis.

Start gratis maand