• exclusieve verhalen
  • persoonlijk dashboard
  • advertentievrij
  • steun 12 goede doelen
  • scroll naar beneden voor meer

CIP+ is meer voor jou en goed voor de wereld

Meld je nu aan voor CIP+! Met CIP+ krijg je exclusieve verhalen, kortingen, zie je geen advertenties en steun je op een hele leuke manier 12 goede doelen per jaar! Ook help je CIP.nl mogelijk te maken. Voor slechts € 4,50 per maand krijg je alle onderstaande voordelen. CIP is al leuk, maar met CIP+ wordt het nog beter!

CIP+ biedt exclusieve verhalen.

CIP.nl is gratis, maar voor CIP+ leden gaan we een stap verder. Als betaald lid krijgen zij toegang tot exclusieve verhalen, die wij speciaal voor hen schrijven. Dat betekent nog meer leesplezier!

Achtergronden.

Met CIP+ krijg je niet alleen meer content maar ook diepgang. Met grote regelmaat krijg je exclusief toegang tot artikelen die de achtergrond belichten van hete hangijzers. Voors en tegens worden belicht en de context wordt uiteengezet. CIP+ helpt je op weg om meer te zien dan je eigen gelijk.

Met CIP+ steun je 12 goede doelen per jaar.

Met je lidmaatschap maak je de wereld mooier en eerlijker. Van je CIP+ lidmaatschap gaat €1,- per maand automatisch naar een christelijk goed doel. Je kunt je geefbedrag ook ophogen. Iedere maand ontvang je daarover een inspirerend verhaal in je inbox, zodat je ziet wat er heel concreet met je geld is gebeurd.

CIP+ is volledig advertentievrij.

CIP+ is CIP zonder banners, exclusief voor CIP+ leden. Geniet van je favoriete CIP-verhalen zonder afgeleid te worden door banners.

CIP+ geeft je je eigen dashboard.

Als CIP+ lid heb je je eigen dashboard waarop je je gegevens kunt aanpassen en ziet hoeveel je in totaal hebt bijgedragen aan de goede doelen. Ook vind je er je bewaarde artikelen, want CIP+ leden kunnen elk CIP artikel opslaan om later te lezen.

CIP+ geeft je kortingen.

Met CIP+ kun je twee keer per maand gebruik maken van een korting die het team van CIP speciaal voor jou heeft geregeld. Geniet extra voordelig van onder andere boeken, uitjes en concerten.

CIP+ is gratis in de eerste maand + welkomstgeschenk!

Om je het extra leuk te maken is de eerste maand gratis en ontvang je 10 prachtige kaarten om weg te geven. Start nu met CIP+!