David de Vos
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 juni 2022 door Patrick Goede

David de Vos over polarisatie christelijk Nederland: "Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen pijn"

Evangelist David de Vos kreeg behoorlijk wat kritiek te verwerken toen hij eind vorig jaar een aantal events organiseerde waarbij een QR-code, volgens de toen geldende regels, verplicht was. Inmiddels kunnen evenementen weer zonder restricties doorgang vinden en David is dan ook de spreker tijdens het allereerste C-event in Zwolle op 16 juni. CIP sprak de evangelist over het thema 'Wij zijn geroepen' en de eenheid in christelijk Nederland.

Als tiener ervoer David voor het eerst iets van een roeping door God. "Ik ging mee met een zendingsreis van Jeugd met een Opdracht, 'KingsKids' heette dat destijds. Het besef dat God echt bestond begon toen bij mij voor het eerst te dagen. We hielden stille tijd en mochten Gods tegenwoordigheid zelfs in de bus naar Hongarije ervaren. Ik besefte mij dat als God echt bestond en de wereld met een plan gemaakt had, Hij misschien ook wel een opdracht voor mij zou hebben."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen
Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het C-event met David de Vos en Pearl Jozefzoon in Zwolle!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Mooie woorden. Ik luister graag naar hem.

Alleen deze zin: "Ik heb wel eens iemand horen zeggen: 'Ik ben Gods derde keus, er waren twee anderen voor mij die 'nee' zeiden.'" daar kan ik hélemaal niets mee! Omdat ik dan denk: ik kan die 1e of 2e keus zijn geweest. En dan duik ik meteen weer in schuldgevoelens, onder de wet, dus onder de vloek. Met als gevolg depressie! Dus ik werp mij op Zijn véél meer dan overvloedige Genade - Rom. 5 v 20. Ik roep iedereen op om dat ook te doen! Wordt vervolgd ....