Bart Bolhuis
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

31 mei 2022 door Bart Bolhuis

Waarom een 'genezingswonder' bij iemand met autisme voor kortsluiting in mijn hoofd zorgt

Een stralende kop en een zeiknat, vers gedoopt lichaam op mijn beeldscherm. Erboven staat in de titel: “Ik heb geen autisme meer”. Een moment van kortsluiting volgt in mijn hoofd. Het is nogal intrigerende informatie. Informatie waar je zorgvuldig mee moet omgaan.

Verhalen van genezing zijn heel persoonlijk, en kennen een complexe context. Verhalen van genezing zijn ook heel divers en passen niet in een mal. Wonderen noemen we ze ook wel in christelijk jargon. Iets abnormaals gebeurt.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Jammer dat Gods grootheid in twijfel wordt getrokken. God wil mensen genezen en vrijmaken van gebondenheden. En dat gebeurt ook, ook in diensten van Tom de Wal. Ook ik weet dat deze broeder niet volmaakt is, maar ik heb inmiddels 5 boeken van hem gelezen die mij bijzonder hebben aangesproken en mij hebben uitgedaagd en mij versterkt hebben in mijn geloof, ook in bevrijding en genezing. Ik vind het erg goedkoop om een medegelovige die door God gebruikt wordt, weg te zetten als een triomfantelijke, succesvolle, autoritaire leider.
Vakanties
Hier adverteren?