Bram Flippo
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 mei 2022 door Bram Flippo

Cancelcultuur in Nederland? Laten we niet overdrijven en leren van Jezus

Met verbazing en een behoorlijke mate van verontwaardiging las ik de berichten op CIP.nl met name van Christian Tan en Arie de Rover over Johan Derksen die een verkrachting bekende (in eerste instantie leek het om een verkrachting te gaan, maar later werd dit door Derksen genuanceerd, red.). Ik wilde direct ‘in de pen klimmen’ maar toen ging het gewraakte programma, zonder excuses, van de buis. Derksen c.s. verdwenen liever dan dat ze erkenden zich heel verkeerd te hebben gedragen, zowel in het verleden als tijdens de uitzending. Maar oké, dan is het momentum voorbij.

Maar nu is het programma weer terug en gaat CIP.nl door op het thema. Over het programma en Johan Derksen c.s. heb ik niet veel te zeggen. Ik ben geen kijker van het programma en heb alleen de clips gezien. Clips die ik wel behoorlijk schokkend vond. Maar dan gaan lieve broeders ineens beweren dat Johan Derksen “gecanceld” wordt en vooral dat je eigenlijk helemaal niks over een ander mag zeggen, want weet je... met jou is er ook wel wat mis… Hallo???? Dus???

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Bram Flippo
- Kortsluiting na een genezingswonder is minder problematisch dan het lijkt
Meer over Bram Flippo »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Beste Bram, hartelijk dank voor je sterke betoog. Ik viel ook van mijn stoel toen ik de stukjes las van Christiaan Tan en Arie de Rover. Ik vind het lastig om puntig op artikelen te reageren, vanwege de soms aanmatigende antwoorden. Maar jij hebt mijn woorden geschreven en ik kan me in elke zin van je betoog vinden! Nogmaals mijn dank en waardering daarvoor!!