abortusprotesten
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 mei 2022 door Patrick Goede

Pro-abortusprotest in VS steeds gewelddadiger; kerk beklad en kantoor in brand gestoken

In Amerika zetten kerken zich schrap voor een mogelijke golf van geweld en vandalisme richting kerken en pro-life organisaties. Voormalig vice-president Mike Pence roept de huidige president Joe Biden op om zich uit te spreken tegen de eerste meldingen van vandalisme in kerken en de dreiging van geweld in de richting van de betrokken rechters van het Hooggerechtshof. 

De Christian Post en NU.nl maken melding van vandalisme en brandstichting in een kerk en een pro-life kantoor in Wisconsin. Een katholieke kerk in Colorado werd beklad met grafitti en verschillende ramen werden in geslagen. Op de muur van de kerk waren leuzen te zien als 'Abortus redt levens' en 'Mijn lichaam, mijn keuze'. Het kantoor van de pro-life organisatie Wisconsin Family Action werd in brand gestoken.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Met radicale postmoderne linkse activisten is ELK GESPREK zinloos.

Deze aanpak komt RECHTSREEEKS uit het boek: 12 rules for radicals van Saul Alisky. Gebaseerd op de tactieken van de MAFFIA uit de dertiger jaren.

Hillary Clinton was hierdoor zo gefascineerd, dat ze er een master thesis over geschreven heeft, voor ze aan haar professionele leven als jurist en later politica binnen de Democraten begon.

Het is inzichtrijk om de basiswaarden van een persoon, groepering of politieke partij te kennen, om effectief op acties te kunnen reageren!
Vakanties
Hier adverteren?