Tom de Nooijer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 april 2022 door Redactie

Tom de Nooijer buitengesloten bij coalitie Oldebroek: "Zoveelste klap voor de burger"

Tom de Nooijer mag met zijn nieuwe partij Christelijk Verbond Oldebroek (CVO) dan de grote winnaar zijn van de gemeenteraadsverkiezingen, het heeft er alle schijn van dat de partij niet mee mag doen aan de coalitie. Daar stuurt althans informateur Reinier Mulder op aan. Hij denkt dat het voorzetten van de huidige coalitie met ChristenUnie (CU), SGP en Algemeen Belang Oldebroek (ABO) de beste optie is. De Nooijer noemt het "de zoveelste klap die burgers van de politiek krijgen". 

De aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in Oldebroek was anders dan gepland. Eind januari werd vriend en vijand verrast door verrassend nieuws uit het christelijke dorp. Men maakte kennis met een nieuwe partij, genaamd Christelijk Verbond Oldebroek (CVO). Aan de totstandkoming van de kersverse partij ging een breuk tussen CVO-lijsttrekker Tom de Nooijer en de plaatselijke SGP vooraf. Teleurgestelde leden die afhaakten bij de SGP vonden plots een alternatief.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Hier wordt duidelijk een naar spelletje gespeeld en helaas staat het niet op zichzelf. Toen ik in gemeente Oldebroek woonde hadden CU en SGP na verkiezingen een meerderheid,maar besloot koploper CU om liever met partijen als VVD samen te werken omdat dat een betere afspiegeling van de samenleving zou zijn...

Tom laat terecht niet toe dat het symbool van Gods trouw door derden voor eigen balang gekaapt wordt. Dat nota bene het christelijke CDA daarover klaagt zegt veel. Wat erg dat Tom vervolgens geframed wordt als lhbti-hater.
Vakanties
Hier adverteren?