Wim de Visser
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

21 maart 2022 door Hendrina de Graaf

Het ingrijpende bekeringsverhaal van Wim de Visser: "Ik was op weg naar de hel"

Toen hij jong was, stonden drank en vrouwen in zijn leven centraal. God stelt hij uit tot hij genoeg gefeest heeft. Dan krijgt hij een ernstig ongeluk en ligt weken in coma. Nu is Wim de Visser (40) een volgeling van Jezus en evangeliseert hij met een omgebouwde ambulance.

Mailen met Wim de Visser is een bijzondere gewaarwording. Elke e-mail wordt positief beantwoord. ‘Dank voor je open agenda’ en ‘Wat leuk dat je met ons gezin mee wilt eten’. Voor Wim is dat de normaalste zaak van de wereld. Hij vindt dat zo, dus waarom zou hij niet zo opgewekt mailen?
De boomlange dertiger heeft qua uitstraling wat weg van Florens van der Spek, de voorman van Jezus Leeft! Ook bij hem straalt de vreugde voortdurend van zijn gezicht af. Op de vraag hoe dat kan, legt De Visser de vinger bij de tekst: “Wie naar Hem opzien, zullen stralen van vreugde.”(Psalm 34:6)

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
"“Tijdens de coma besefte ik dat ik op weg was naar de hel omdat ik God niet kende"

“Mijn leven trok aan me voorbij... ...Toen was daar ineens Gods liefde - zonder één zandkorrel oordeel."

Wat hier wordt beschreven zijn elementen die ook in Bijna Dood Ervaringen terug komen, hoewel Wim hier niet in die toestand was. Het is niet God die ons veroordeeld tot de hel, maar zonder God zijn we zelf op weg naar de hel. Als ieder christen zou beseffen dat God ons liefheeft en ons niet veroordeeld, en daaruit leeft, dan is er zoveel gewonnen.