cu
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 januari 2022 door Redactie

ChristenUnie schorst raadslid dat werd opgepakt bij seksdate met elfjarig meisje

De ChristenUnie in Tytsjerksteradiel heeft een van haar raadsleden geschorst omdat hij verdacht wordt van een zedenmisdrijf. Dat maakt de partij zelf bekend middels een persbericht. Het betreft het tijdelijke raadslid Edwin van E. Volgens een lokale nieuwswebsite had hij een seksdate met een elfjarig meisje.

Van E. was sinds 25 november aangesteld als tijdelijk raadslid van de ChristenUnie in de Friese plaats omdat een ander raadslid ziek thuis kwam te zitten. Het was de bedoeling dat hij tot 17 februari raadslid zou blijven. De ChristenUnie-fractie ontving op 6 januari echter plotseling een email van hem waarin hij meldde dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden per direct zijn werk neerlegde en zich terugtrok van de kandidatenlijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Hij zei daar echter niet bij of hij ook zijn taak als gemeenteraadslid neerlegde.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

C
Als er íets is wat het christendom, christelijke kerken, christenen, en alles wat met "christelijk geloof" te maken heeft, beschadigt, dan zijn dat lieden die als christenen te boek staan, maar zich bezig houden met dit soort zaken.

Los van de ervaring die dit meisje heeft meegemaakt (hoewel me volledig onduidelijk is hoe die afspraak tot stand gekomen is) heeft deze persoon de zoveelste smet geworpen op Gods Koninkrijk.Kappen hiermee! Wie christen is, gedraagt zich (vooraf) zoals Jezus zou goedkeuren (niet achteraf vergeving verwachten)!