Kees van der Staaij
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 december 2021 door Redactie

Dit waren de bijdrages van de christelijke partijen aan debat over regeerakkoord

Donderdag werd er in de Tweede Kamer gedebatteerd over het eindverslag van de informateurs. Daarbij kwamen ook de lijsttrekkers van de christelijke partijen aan het woord. Gert-Jan Segers (CU) sprak daarbij over een dienstbare overheid en een andere politieke cultuur. Kees van der Staaij stelde bepaalde passages met instemming gelezen te hebben, maar maakt zich ook zorgen. En de SGP-fractievoorzitter kreeg de Kamer aan het lachen door een reactie op Sigrid Kaag (D66).

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Regeerakkoord
- ChristenUnie stapt opnieuw in regering met VVD en D66: verstandig?
- Is dit het laatste kabinet met ChristenUnie?
- Hoe christenen reageren op het nieuwe regeerakkoord (en deelname van de ChristenUnie)
- Door corona is het mogelijk om de Hebreeuwse Bijbel beter te begrijpen
- Regeerakkoord: Kamerleden mogen geweten volgen bij medisch-ethische kwesties
Meer over Regeerakkoord »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Tientallen miljarden vliegen om onze oren, nooit is er zoveel geld uitgegeven.De AOW ers krijgen niets! slachtoffers zorgtoeslag worden niet genoemd, Groningen? Limburg? MKB? Dit alles gebeurd met instemming van de CU. Dit heeft niets met christelijke waarden te maken. Het zijn de keuze"s die de CU maakt, Segers is duidelijk zijn bijbel kwijt, of hij weet niet wat erin staat.
r
In deze wereld is geen gerechtigheid zie 2 Petrus 2:3 Hoe kan je zwarte piet eruit zetten en koninklijke huizen in westerse landen die leven met rijkdom van hun voorouders verkregen uit misdaden door kolonialisme en slavernij vermijden? Dat klopt niet! Zouden niet zij eerst tot op het ondergoed gestript moeten van hun rijkdom?Ik zeg niet dat je dat moet doen want het westen heeft al mee afgerekend met afschaffing van slavernij. Ben je met het nu bezig dan doe je toch geen half werk.
r
Abortus moet worden verboden en wet voltooid leven van tafel. Dezen bevuilen de burgers en atmosfeer van ons land.

Vrijheid van onderwijs moet blijven. Restauranthouder weigert recept voor klant aan te passen, klant haalt politie bij. Politie geeft klant een stadsgids waar alle restaurants in staan. Klaar!

De samenleving beïnvloed kinderen heel erg verkeerd omdat dezen in beelden denken. Pesten op scholen van uiterlijk kan alleen maar door reclame, entertainment en muziek industrie drastisch te hervormen. Arm onaantrekkelijk beter. Hé!
Toon meer reacties (1)